Sibiu – Tel Aviv cu Wizz Air, din 12 iulie

Wizz Air, Tel Aviv

Începând cu data de 14 iulie 2018, Wizz Air va opera în fiecare zi de marți și sâmbătă zboruri de la Sibiu spre Tel Aviv. Tel Aviv-ul va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Biletele pot fi deja rezervate pe wizzair.com de la doar 129 RON.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times Cea mai cool metropolă mediteraneeană, Tel Aviv, orașul care nu doarme niciodată este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă.

Cumpără ghid turistic Tel Aviv

Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv are o ofertă bogată de muzee, plaje, cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

Destinația Zilele de operare Începe din Prețuri începând de la*
Tel Aviv, Israel Marți, Sâmbătă 14 iulie RON 129

Rezervă bilete avion Tel Aviv

De la începutul operațiunilor pe Aeroportul Internațional Sibiu, în 2014, Wizz Air a transportat mai mult de jumătate de milion de pasageri. În iunie, va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri. WIZZ Air oferă bilete de la 129 RON* în încercarea de a democratiza călătoriile aeriene în România și de a stimula în continuare turismul și relațiile de afaceri între țări.

În 2017, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu s-au bucurat de prețurile reduse ale Wizz Air și de sistemul de rezervare ușor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Palatul Brâncovenesc de la Potlogi

În vizită la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi

Next Article
kerala, ecoturism, plantatii ceai

Eurovision-ul a crescut interesul românilor pentru city-break-urile la Lisabona

Related Posts
Total
0
Share