Ai un proiect dedicat industriei turistice? Pentru asta există eTravel Awards

premii, eTravel Conference, turism onlineAm urmărit în câteva rânduri competiții de proiecte și am descoperit, astfel, câteva proiecte interesante în turism sau câteva idei de proiecte, care, după mine, ar avea succes în această industrie.
Azi, într-o intervenție pe un grup de discuții, cineva îmi dădea de înțeles că articolele de pe blogul de față aduc mai degrabă cu advertoriale. Asta derivă din specificul blogului. Este un blog dedicat proiectelor autohtone, în special, în turism, fie că vorbim de servicii, fie că vorbim de produse.
Ce vreau eu, de fapt, e să vă îndemn să vă înscrieți proiectele la eTravel Awards, competiție ce va avea loc în cadrul evenimentului eTravel Conference, pe 11 aprilie 2013, la Howard Johnson Hotel București. Aveți ocazia să vă faceți proiectele cunoscute unui juriu de specialiști din diverse industrii ce au legătură cu mediul online.
Am ținut să menționez detaliul de mai sus, cel cu mediul online, pentru a vă face să înțelegeți că proiectele trebuie să aibă legătură cu mediul online sau cu cel mobil.
Mai jos am listat cele 9 categorii în cadrul cărora aveți posibilitatea să vă încadrați proiectul:

 • Web Reservation System
 • Airline Website
 • Travel Agency Website
 • Facebook Applications
 • Facebook Fan Pages
 • Newsletter Design
 • Blogger Relations
 • Mobile Solutions (Applications)
 • Others
De menționat faptul că ultima zi de înscrieri este vinerea aceasta, 29 martie 2013. Chiar dacă nu vă veți vedea proiectele premiate, puteți avea ocazia să obțineți feedback valoros de la membrii juriului, pe care îi puteți descoperi pe pagina dedicată eTravel Awards.
Cei ce îmi cunosc curiozitățile și focusul din ultima perioadă știu că mi-am plăcea să văd înscrise multe aplicații de Facebook și aplicații mobile și nu numai.
Dacă ajungeți la conferință, nu uitați de colecția de articole pe care trebuie să o parcurgeți, ca încălzire pentru eveniment. Urmăriți blogul pentru a fi la curent cu o altă serie de articole pe care vi le recomand înainte de a lua parte la oricare din seminariile organizate cu această ocazie.
Total
0
Shares
0 comments
  1. Salut, Horațiu!
   Proiectele câștigătoare vor fi anunțate pe data de 11 aprilie 2013, în cadrul galei eTravel Awards, la care ai acces gratuit.
   Între timp, probabil se vor anunța proiectele finaliste pentru acestă gală, așa că stai cu ochii fie pe situl evenimentului, fie pe blogul de față. Te poți abona prin una din metodele descrise aici.
   Succes!
   Petruș

 1. Pingback: Nominalizări eTravel Awards 2013 | Ghid Turistic Digital 2.0
 2. Accesul la gala de premiere eTravel Awards este gratuit si se face pe baza unei invitatii oferite de catre organizatorul evenimentului, Evensys.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Beneficiile aplicațiilor online de management hotelier pentru pensiuni și hoteluri mici

Next Article

Publicațiile de turism. Print, online, ePub?

Related Posts
Total
0
Share