Mersul Trenurilor pentru terminale Windows Phone

Cu ceva timp în urmă întrebam pe Twitter dacă e vreun programator interesat să dezvolte o aplicaţie mobilă pentru cursele Transferoviar Călători. Răspunsurile nu s-au lăsat aştepate. Din păcate, majoritatea celor ce au răspuns doar concluzionau bătaia de cap cu aşa ceva.

Iată că timpul a trecut şi s-a găsit un temerar în această cauză, Radu Ungureanu. Şi de admirat e faptul că nu s-a limitat doar la Transferoviar Călători, ci a adus sub aceeaşi aplicaţie, Tren Călător, mersul trenurilor pentru CFR Călători, Transferoviar Călători, RegionTrans şi Regional s.a.

Aplicaţia permite căutarea de trenuri pe o anumită rută, folosind opţiunea Căutare rute din cele trei disponibile. Pentru căutare se introduc staţiile de plecare și sosire şi se selectează data călătoriei.

În rezultatele căutării vor fi afișate toate trenurile pe ruta respectivă, inclusiv cele ale operatorilor privaţi.

În funcţie de varianta aleasă prin apăsare pe rezultatul dorit, într-o pagină nouă sunt afișate informaţii detaliate legate de cursă (distanţa, durata călătoriei și ora sosirii în staţia de destinaţie).

Tot din această fereastră se face trimitere către o listă a staţiilor parcurse şi orele la care trenul în cauză ar trebui să ajungă în staţie.

Descarcă aplicația
Disponibil in Windows Store
Dacă trenul are și restricții, veți găsi și o opțiune cu acelați nume. Opțiunea preț este afișată în meniul contextual ce apare.

Alături de aplicații precum Trip Journal și Ski România, aplicația Tren Călător figurează pe StartScreen-ul Windows 8.1, recent lansat și în România.

[via 7tutoriale.ro]

Foto: Phil Richards, 11.10.07 Timişoara Nord 45.0321 via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
bicicleta, parcul tineretului

MoonTimeBike, recunoaşterea de a doua zi

Next Article

Bierhaus 67 și Ave Hotel, primele branduri HoReCa din România care au adoptat plata mobilă prin soluţia SEQR

Related Posts
Total
0
Share