Skip to main content

Aplicaţia mobilă Salvamont listează şi pârtii de schi

salvamont, schi, vodafone

De luni, aplicația Salvamont listează informații despre pârtiile de schi din România.

În prezent sunt listate informaţii despre aproximativ 130 de pârtii de schi. Informaţiile furnizate sunt: condiţiile zilnice de schi, grosimea stratului de zăpadă, poziţionarea pârtiilor pe hartă și detalii despre fiecare dintre acestea (gradul de dificultate, lungimea, diferența de nivel, programul de funcționare şi deservirea acestora cu mijloacele de transport pe cablu, nocturnă și disponibilitatea tunurilor de zăpadă artificială).

Condiţiile zilnice de schi (temperatură, starea vremii) şi grosimea stratului de zăpadă sunt furnizate de ANMH. Acest lucru scuteşte utilizatorii de la folosirea unei alte aplicaţii pentru a verifica starea vremii.

De asemenea, acolo unde este cazul paginile de profil ale pârtiilor au integrate surprinse de webcam-uri, printr-un parteneriat cu Jurnalul Național.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă pe oricare dintre pârtii, utilizatorii pot activa funcția de notificări zilnice automate (push notifications), primind astfel, în fiecare dimineaţă, informaţii despre pârtiile preferate.

Cu ultima actualuzare, aplicaţia Salvamont a devenit o aplicaţie 3 în 1 (asistenţă în caz de urgenţă, ghid montan şi info schi).

[via victorkapra.ro]

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

One thought to “Aplicaţia mobilă Salvamont listează şi pârtii de schi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.