12% din biletele de avion achiziţionate prin paravion.ro au fost rezervate prin aplicaţia mobilă

paravion, aplicatie mobile
Conform unei ştiri apărute pe zf.ro, agenţia de turism online Paravion, parte a grupului Happy Tour, va finaliza anul 2014 cu o creştere de 40% a cifrei de afaceri faţă de anul 2013, aproximativ 78 de milioane de lei (~ 18 mil. euro).
Creşterea se datorează celor 80.000 de bilete de avion vândute de la începutul lui 2014, precum şi a numărului mare de vacanţe plătite online cu cardul, numărul acestora fiind de zece ori mai multe faţă de cele realizate în prima jumătate a lui 2013. Valoarea medie a unei rezervări online a fost de 405 euro.
Din cele 80.000 de bilete de avion vândute, aproximativ 12% au fost rezervări de pe telefonul mobil, prin aplicaţia Paravion, aplicație lansată la începutul lui septembrie 2013. Conform spuselor lui Remus Vişan, managing partner Paravion, rezervările de pe mobil vor genera venituri de 3 milioane de euro până la sfârşitul lui 2014.
La creșterea cifrei de afaceri au contribuit și încasările din pachetele de vacanţă, ce reprezentau 8% din totalul vânzărilor Paravion la şase luni şi care, conform aşteptărilor oficialilor Paravion, vor contribui cu 15% în cifra de afaceri a agenţiei până la finalul anului.
Paravion Tour a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55.5 milioane lei.
Creșterea tuturor serviciilor oferite de Paravion se datorează creșterii de peste 100% a numărului de călători care au ales paravion.ro pentru a-și aranja vacanțele, precum şi diversificării serviciilor oferite prin intermediul platformei: acces la peste 4000 de zboruri charter, facilitarea accesului la servicii de rent-a-car, posibilitatea de a rezerva hoteluri etc.
Niciuna dintre evoluțiile amintite mai sus nu mai este susținută de listarea în eMag Marketplace, singurul parteneriat online al eMag cu un operator din turism.
[via zf.ro]

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (49) – 6 octombrie - 9 noiembrie 2014

Next Article

Tur virtual în Castelul Corvinilor printr-o aplicație mobilă

Related Posts
Total
0
Share