București, Cluj-Napoca și Brașov, coșmarul ciclo-turiștilor

furt biciclete, biciclisti, biciclete, Otto Broker

Conform rezultatelor obținute în urma Marelui Studiu al bicicletelor furate, un sondaj demarat de cei de la Otto Broker acum 3 luni de zile, în al căror portofoliu se regăsesc și asigurările pentru bicicletă, în București, Cluj-Napoca și Brașov se fură cele mai multe biciclete.

Așadar, dacă în traseele voastre faceți pauze sau rămâneți peste noapte în unul din orașele București, Cluj-Napoca sau Brașov, asigurați-vă că bicicleta e la fel de în siguranță ca și voi. Gândiți-vă de două ori înainte de a alege un sistem antifurt, înainte de a alege locul în care rămâne bicicleta cât timp vă trageți sufletul sau cât timp înnoptați și înainte de a alege echiparea pentru traseu.

Conform studiului demarat de cei de la Otto Broker, studiu demarat pe un eșantion de 942 de respondenți, din care peste 50% au rămas fără bicicletă în urma unui furt, aproape 39% dintre respondenții păgubiți au rămas fără bicicletă în București, 13% în Cluj și 7% în Brașov.

72% din bicicletele furate se încadrau la categoria MTB, 5% la categoria cursiere, aproximativ 4% la categoria cross și 5%  se încadrau la alte categorii, inclusiv trekking.

Printre cele mai frecvente locuri din care ar putea fi furată bicicleta unui ciclo-turist se numără spațiile publice și terasele.

Găsiți mai multe detalii despre furtul de biciclete în info-graficul de mai jos.

biciclete, biciclisti, furt biciclete, furt

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
cycletheamericas, Radu Paltineanu, biking, cicloturism

#CycletheAmericas cu Radu Păltineanu

Next Article

Gamification in Tourism: Designing Memorable Experiences

Related Posts
Total
0
Share