Gala Vinului Nou și Vechi

Degustare de vinuri, restaurant Burebista, Batistei
test

În această toamnă, VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului vor continua campania Iubesc Vinul Românesc prin Gala Vinului Nou și Vechi, eveniment în cadrul căruia vor avea loc degustări zilnic între 21 – 23 octombrie 2015, în intrevalul orar 17:00 – 22:00, la Green Gate București, Ambery Hall. Evenimentul este susținut de producătorii care se înscriu, precum și de către partenerul oficial – Domeniile Anastasia.

În cadrul evenimentului, peste 22 de producătorii de vin își vor prezenta vinurile din portofoliu, peste 200 la numări, fie ele autohtone, din toate regiunile viticole ale României, internaționale, prestigioase, produse rare sau biologice, oenologilor și somelierii revenindu-le sarcina cea mai grea, aceea de a convinge publicul că vinurile pe care le promovează își merită distincțiile, premiile, recunoașterile etc. Cum nu se poate degustare de vin fără o gustare potrivită, restaurantul Ambery Hall din incinta Green Gate București va furniza gatronomia necesară.

Așadar, dacă în perioada mai sus menționată aveți câteva ore libere sau dacă aveți prieteni din străinătate în țară, veniți sau reconamdați-le evenimentul pentru a luat parte nu numai la degustare, dar și la o inițiere în circuitul vinului, de la cel sec la cel dulce, și în oenologiie.

Vizitatorii vor avea ocazia să participe la o tombolă, prin tragere specială putând câștiga 2 bilete la o degustare de vin la Crama Domeniile Anastasia.

Printre partenerii evenimentului se numără: Green Gate, Ambery Hall, Regus, Aviance-Air France, Agerpress, Radio România Antena Satelor, Lumea Satului, The Money Channel, ADAR, AutoExpert, Yacht Expert, Rabbit Media, Transilvania Business, Traveller Magazin, Profitul Agricol, România Agricolă, AgroImpact, AgroInfo, Agricultura Românească, Revista Fermierului, Tour.ist, TraianBadulescu.to, Doctor Travel.
Echipa organizatorică este coordonată de ing. Lucia Pîrvu, oenolog, expert degustător, vicepreședinte al Asociatiei Degustătorilor Autorizați din România, membru al juriului în concursuri naționale și internaționale, promotor al degustărilor educative organizate pentru reprezentanții HoReCa și pentru consumatorul final, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul vitivinicol, un om deosebit pe care am avut ocazia să îl cunosc în cadrul unui eveniment preambul al salonului de vinuri de la București, Vintest, în 2014.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cum pot folosi brandurile din turism Instagram

Next Article
Lacul Calatui, Cascioarele

55 de km pe bicicletă prin Călărași și Giurgiu la peste 35 de grade

Related Posts
Total
0
Share