Destinațiile din Spania rămân în topul rezervărilor făcute de români prin Wizz Tours

Când vine vorba de Spania, Barcelona este, pentru românii ce folosesc serviciile Wizz Tours, prima alegere cu 8% dintre rezervări. Totodată, populara destinație catalană este a 3-a opţiune din totalul tuturor călătoriilor realizate din România. De altfel, oraşul din Catalonia nu numai că este o opţiune pentru city break, dar poate fi şi locul de îmbarcare spre alte destinaţii spectaculoase cum ar fi Costa Brava sau Andorrra.
Spania reprezintă una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turiştii români, indiferent de sezon, mai ales când este vorba despre staţiunile spectaculoase de pe malul Mării Mediteraneene: Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, sau despre paradisurile turistice din insulele Canare (Tenerife) sau Insulele Baleare (Palma de Mallorca), unde se pot bucura de soare, plajă şi nisip tot timpul anului.

Spania este una dintre preferatele turiştilor din România, în special Barcelona, Valencia, Madrid, Costa Brava sau Tenerife. De altfel, pentru a se putea bucura de minunatele plaje din Mallorca şi Tenerife, cât şi de cele de pe coasta Mării Mediteraneene, Wizz Tours le pune la dispoziţie opţiunea de transfer, un serviciu rapid şi confortabil ce poate fi rezervat nu doar pentru drumurile locale între oraş şi aeroport, ci şi spre hotelurile dorite de pe tot cuprinsul ţării. În felul acesta turiştii au o vacanţă relaxată, fără griji.

Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours

În Spania, 39% dintre turiştii din România preferă hotelurile de trei stele, 30% pe cele de patru şi doar 20% dintre ei ar alege o cazare de două stele. Procentul celor care preferă cazare de trei stele în Barcelona este puţin mai mare, adică 41%, în timp ce în hotelurile de o categorie superioară (patru stele) se cazează 23% dintre turişti, iar în cele de două stele 25%. Cât priveşte durata sejurului, media pentru Barcelona este de 3,9 zile, iar pentru Spania, în general, de 4,64 de zile.
Spania este foarte populară în lunile de primăvară-vară, în special în august, dar septembrie, octombrie, noiembrie sau ianuarie au, de asemenea, un grad mare de încărcare. Oferta Wizz Tours este una extrem de generoasă cu 6.000 de locuri de cazare de la hoteluri boutique de cinci stele, până la apartamente cu preţ redus. Aşadar, turiştii pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute. Mai mult decât atât, până la sfârşitul acestei luni, Wizz Tours oferă o reducere de 10 de euro pentru fiecare noapte de cazare, aşadar pentru pachetele de zbor şi cazare de 7, 10 sau 15 nopţi se pot obţine reduceri de 70, 100 sau 150 de euro. În felul acesta, turiştii se pot bucura mai mult de soare şi vacanţă, iar reducerile sunt dintre cele mai atractive.
Din România, Wizz Tours oferă pachete de zbor şi cazare de pe cinci aeroporturi (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Craiova).

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Site-urile ce listează unități de cazare neclasificate vor fi suspendate

Next Article
Lufthansa, Boeing 747 wing, clouds, sky

Spre Cochin, Kerala via Frankfurt și Mumbai și retur din Trivandrum, Kerala cu Lufthansa

Related Posts
Total
0
Share