Skip to main content

TopHotel Conference, ediția a XI-a

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, revine pe 24-25 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu soluții relevante, studii de caz concrete și sfaturi utile pentru specialiștii din industria hotelieră.
Cea de-a XI-a ediție reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și managerii celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească, cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și de a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.
Evenimentul include sesiuni de conferință, dezbateri interactive, traininguri și o Gală de premiere a celor mai bune proiecte din domeniul turismului si al ospitalitatii.

Conferința TopHotel

Pe 24 mai, numeroși vorbitori internaționali și locali vor oferi participanților o imagine actuală de ansamblu asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive vor avea printre temele principale: industria ospitalității din România în context regional, aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat, inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.

CITEȘTE ȘI: Deși adoptă noile tehnologii, clienții doresc interacțiune umană cu brandurile hoteliere și de restaurant

Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum: Dr. Ray F. Iunius, Director Business Develompent, Lausanne Hospitality Consulting, Wolfgang Pagl, Director of Market Management Eastern Europe, Expedia Lodging Partner Services, Takuya Aoyama, Vice President Acquisitions & Development Hyatt International (EAME) LCC, Darren Blanchard, Senior Director Business Development, The Carlson Rezidor Hotel Group, Paul Rosenberg, Director All Brands – Europe Marriott International, Emeline Sýkora-Wintrebert, Development Manager Accorhotels South-Eastern Europe, Jakub Klimczak, Business Development Manager, STR Global, Michael Kessler, CRO Reviewpro, Malgorzata Morek, Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton, Miguel Martins, Development Director for Poland, International Hotels Group.

CITEȘTE ȘI: Beneficiile aplicațiilor online de management hotelier pentru pensiuni și hoteluri mici

Gala TopHotel

Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România nu lipsesc nici din cadrul ediției din acest an a TopHotel Conference. A opta ediție a Galei TopHotel Awards va avea loc în prima zi a evenimentului. În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune și inovatoare proiecte și concepte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.
Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 6 aprilie 2018, accesând site-ul evenimentului.
Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Creating experience in Hospitality

A doua zi a evenimentului, 25 mai, este dedicată unui seminar practic cu tema Creating Experience in Hospitality susținut de Dr. Ray F. Iunius (Director Business Development, Lausanne Hospitality Consulting), structurat pe 4 sesiuni, care vine în sprijinul participanților ce își doresc să obțină cunoștințele potrivite pentru a elabora în mod strategic experiențe pentru fidelizarea clienților.
TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu suținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Expedia Inc, Bitsoft, Nespresso, GROHE, 4Service, Apulum și Revinate.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial.
Autorul site-ului de știri Turism 2.0 este partener media al evenimentului și în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.