Curse FlixBus către litoralul bulgăresc

flixbus, bulgaria

Nu cred că mai e pentru nimeni o surpriză extinderea FlixBus spre sudul Europei, în Balcani. După cursele spre Sofia, FlixBus lansează, începând cu 14 iunie, noi curse de noapte directe din București, Ploiești și Brașov către litoralul bulgăresc. Stațiunile vizate sunt Varna, Obzor, Burgas și Sunny Beach, nu neapărat cele mai frecventate de români, iar frecvența curselor FlixBus va fi zilnică, șapte zile pe săptămână.

Așadar, românii vor putea să viziteze cele mai populare stațiuni bulgărești de la Marea Neagră sau să meargă la casele de vacanță de pe raza acestora fără prea mult stres și fără a fi condiționați de o perioadă de ședere standard în destinație, important e să se găsească cazare. Nu cred să fie însă aceasta o problemă, având în vedere că există alternative, precum booking.com sau AirBnB, chit că la prețuri pe măsură.

Tarifele estivale pentru destinațiile bulgărești sunt urmptoarele:

CURSA PREȚURI DE LA

(EUR)

PREȚ SPECIAL ÎN IUNIE DE LA

(EUR)

București <> Varna 14,99 9,99
București <> Sunny Beach 14,99 9,99
București <> Burgas 14,99 9,99
București <> Sofia 14,99 9,99

Cu excepția cursei de Varna, care ajunge în miezul nopții la destinație, ceea ce poate fi descurajant pentru călători, restul curselor ajung la destinație dis-de-dimineață, lăsând loc călătorilor de mai multe activități în ziua sosirii în destinație. Toate plecările se fac din Autogara Militari.

La un research rapid online, se poate constata că și la preț întreg tarifele sunt cu 25-30% mai mici decât la majoritatea operatorilor de curse cu autocarul care fac Bulgaria.

Nu mai puțin de 1,14 milioane de români au vizitat anul trecut (2017) Bulgaria, principalul avantaj fiind facilitățile pe care le au la dispoziție, în special în resorturile all inclusive.

Cu siguranță urmează ca FlixBus să introducă și curse de Grecia, deși sezonul pe Grecia a început de vreo lună, motiv pentru operatorii de chartere cu autocarul pe această destinație să se dea de ceasul morții că li se ia pâinea de la gură. 🙂

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
kerala, ecoturism, impletit funii

Impactul marketingului digital asupra turismului

Next Article
camasa drumetie, bermude cargo, McKINLEY, BigFoot

Peste 30.000 de bilete de avion vândute de Vola.ro în luna mai

Related Posts
Total
0
Share