Peste 30.000 de bilete de avion vândute de Vola.ro în luna mai

camasa drumetie, bermude cargo, McKINLEY, BigFoot

În luna mai 2018, Vola.ro a vândut 32.251 bilete de avion în valoare totală de 5,3 milioane de euro, fiind pentru prima dată când se depășește pragul lunar de 30.000 de bilete. Prețul mediu per bilet a fost de aproximativ 165 euro.
Pe parcursul anului 2018, numărul lunar de bilete de avion vândute a variat între 26.000 și 29.879. Numărul biletelor de avion vândute lunar depinde de dinamica și specificul lunii calendaristice. Spre exemplu, luna ianuarie a înregistrat un record de vânzări, fiind luna cu cele mai multe promoții de la companiile aeriene.

CITEȘTE ȘI: Cei mai mulți români își fac planurile de călătorie în luna ianuarie

Lunile martie, aprilie, din nou înregistrează creșteri datorită apropierii de sezonul de vară.

CITEȘTE ȘI: Românii fac economii pentru vacanța de vară

În anul 2017 Vola.ro a vândut, în medie, 25.360 de bilete de avion în fiecare lună.

Desi suntem într-o perioadă de maturizare a industriei și de așezare a consumului, fără creșteri galopante, ne bucurăm să observăm că în doi ani de la atingerea pragului de 20.000 de bilete / lună am depășit și nivelul de 30.000 de bilete / lună. Mai mult, recordul a fost înregistrat într-o lună fără campanii speciale de vânzare cum s-a întâmplat în 2016 când a fost înregistrat în luna ianuarie, despre care se știe că este luna în care majoritatea companiilor aeriene au promoții.

Claudia Tocilă, marketing manager Vola.ro

Cel mai ieftin bilet vândut în luna mai a costat 6 euro și a fost un bilet low cost pe ruta București – Bruxelles. Cel mai scump bilet vândut în luna mai a costat 1770 euro și a fost un bilet cu destinația Cuzco, Peru.
Surpriza este că cele mai multe bilete vândute în luna mai sunt bilete cu destinația finală București și Cluj Napoca, de incoming.

Intuim că luna mai a fost o lună propice pentru cumpărarea biletelor de avion pentru cei care doresc să se întoarcă acasă în vacanța de vară sau concediu, fie studenți, fie români care lucrează în diaspora.

Claudia Tocilă

Dintre destinațiile externe preferate de români, acestea sunt: Londra, Milano, Roma, Barcelona, Atena, Bruxelles, Paris și Madrid.
Dintre destinațiile îndepărtate sau exotice, cele mai multe bilete au fost pentru destinații precum Cancun, Havana, New Delhi, Manila și Mauritius.

CITEȘTE ȘI: Românii cumpără vacanţe exotice după ce văd poze pe internet

Peste 50 de persoane asigură suportul celor care călătoresc cu Vola.ro

Creșterea numărului de bilete vândute și a numărului de turiști care aleg să își rezerve biletele de avion prin Vola.ro a adus în timp și creșterea echipei care asigură suportul pasagerilor. Astfel, turiștii au la dispoziție un serviciu de Relații cu Clienții disponibil non stop, 24/7 iar echipa de suport Vola.ro include acum peste 50 de consultanți.

CITEȘTE ȘI: Publicity stunt Vola.ro: linie de asistență dedicată pasagerilor companiilor aeriene

În 2017 Vola a fost desemnată printr-un studiu Mercury Research drept cea mai de încredere agenţie de turism online din România. Compania a avut, încă de la înfiinţare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr de angajaţi şi clienţi. Vola.ro deserveşte persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, pachete de turism intern, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.
De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola.ro a primit o investiţie de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, acelaşi fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot şi Vector Watch.
În 2016, Vola.ro a avut o cifră de afaceri de aproximativ 5,5 milioane de EUR şi a înregistrat un total al tranzacţiilor de peste 50 de milioane de EUR.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
flixbus, bulgaria

Curse FlixBus către litoralul bulgăresc

Next Article

Românii caută hoteluri la prețuri accesibile cu mic dejun și Wi-Fi incluse

Related Posts
Total
0
Share