În octombrie 2018, vola.ro a înregistrat un record de 40.000 de bilete de avion vândute

În octombrie 2018, Vola.ro a emis 40.000 de bilete de avion, în creștere cu 10% față de luna septembrie 2018 și cu 42% față de luna octombrie 2017, clasând luna ca cea mai bună lună din istoria Vola.ro.
Tot în acest an, în luna mai, Vola.ro a emis peste 30.000 de bilete de avion. De atunci, media zilnică a numărului de bilete de avion emise depășește 1.000.
Un lucru care a contribuit la atingerea recordului de 40.000 de bilete de avion emise pe Vola.ro au fost obișnuințele de consum ale celor ce se pregătesc pentru sărbători, lunile octombrie și noiembrie fiind printre cele mai aglomerate perioade din an în ceea ce privește rezervarea biletelor de avion.
Nu există un profil anume de cumpărător de bilete anume în preajma sărbătorilor, căci vorbim atât despre persoane care călătoresc pentru a fi alături de familie și prieteni de sărbători, cât și despre persoane care călătoresc spre destinația de vacanță.
În primul week-end din luna octombrie 2018, au fost emise cumulat cele multe bilete de avion. De asemenea, în prima săptămână din octombrie s-au înregistrat și cele mai multe bilete de avion emise într-o zi a săptămânii: 1673 de bilete (Vineri, 5 octombrie). În al doilea week-end din luna octombrie, s-a înregistrat un alt record: cele mai multe bilete emise într-o zi de weekend: 979. (Sâmbătă, 13 octombrie).
Condiția favorabilă a pieței și creșterea numărului românilor care își rezervă biletul de avion online au creat cadrul perfect pentru Vola.ro pentru a reveni la creșteri de peste 30% în ceea ce privește numărul biletelor de avion vândute, agenția de turism online revenind la creșterile galopante din anii 2010 – 2014. Creșterea business-ului a atras după sine și creșterea echipei de customer support, care numără nu mai puțin de 60 de angajați care se ocupă de rezervările de bilete de avion ale clienților. Sondajele făcute de către Vola.ro arată un Net Promoter Score favorabil companiei, ceea ce înseamnă o creștere a calității serviciilor noastre.

Detalii destinații și prețuri

Cele mai cerute destinații în luna octombrie au fost orașele europene cu mari comunități de români, cum sunt Londra, Paris, Roma, Milano, Madrid, Barcelona dar și orașele cunoscute pentru târgurile de Crăciun organizate în preajma sărbătorilor de iarnă, cum ar fi Viena, Berlin, Bruxelles, etc. Prețurile încep de la 35 euro pentru zboruri spre Roma, Milano, Viena, 45 de euro pentru zboruri spre Londra, 50 de euro spre Atena, 80 de euro Barcelona, 90 euro Paris și 130 euro Lisabona.
Din totalul biletelor vândute în luna octombrie, 80% au fost pentru zboruri cu companii low cost și 20% au fost pentru zboruri cu companii de linie.

Prețul mediu pentru un bilet de avion cumpărat în luna octombrie a fost de 160 EUR

S-a înregistrat și un record în ceea ce privește cel mai scump bilet de avion achiziționat de pe Vola.ro: un bilet business class pe ruta Los Angeles Paris, care a costat 8693 euro pentru o persoană. Cel mai ieftin bilet de avion achiziționat a fost un bilet la o companie low cost pe ruta București – Bruxelles și retur, care a costat 20 euro.
Majoritatea rezervărilor sunt pentru cupluri, circa 30% dintre rezervări fiind făcute pentru cel puțîn 2 persoane, dar a fost înregistrată și situația unei rezervări pentru un grup de 28 de persoane pe ruta București – Catania și retur.

Asia, cea mai cerută destinație intercontinentală

Românii au plătit în medie 250 euro pentru un zbor în Dubai, 470 euro pentru un zbor spre Bangkok, 500 euro pentru Phuket, 700 euro pentru Maldive și 800 euro pentru Bali. De altfel, 64% dintre biletele intercontinentale au avut că destinație continentul asiatic.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
tableta navitel, navitel T500 3G

Review de călător: tabletă Navitel T500 3G

Next Article

Cum reacționează românii atunci când se întâlnesc cu alți români în străinătate

Related Posts
Total
0
Share