Stuttgart – Berlin și Hamburg – Köln cu FlixTrain

FlixTrain

În caz că ai plănuită o vacanță prin Germania și ai orașe ca Stuttgart, Frankfurt, Hanovra, Berlin, Hamburg sau Köln pe listă, află că poți călători între ele cu FlixTrain. Pe ruta Stuttgart, Frankfurt, Hanovra și Berlin, lansată cu o lună mai devreme decât era planificată, compania a crescut frecvența curselor la 2 pe zi.

Din 19 iulie, un al patrulea tren va circula pe ruta Hamburg – Köln via destinații precum Düsselforf și Essen, astfel, frecvența curselor va crește la două pe zi în fiecare direcție.

Cum am văzut atât Köln-ul, dar și Frankfurt-ul îți recomand să vezi aceste orașe și să nu ratezi obiectivele de care am menționat în articolele dedicate. Dacă ai călătorit deja cu trenurile FlixTrain, nu ezita să le spui și altora despre experiența ta în comentarii. Din Köln poți pleca într-un road trip pe valea Rinului.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să știi înainte de un city-break în Koln?

Posibilitatea de a călători cu trenul vine să completeze rețeaua de autocare FlixBus, de asemenea în extindere datorită unui număr record de curse în sezonul de vară, datorat unui grad mare de ocupare.

De asemenea, pentru a-ți eficientiza cât mai mult timpul alocat planificării călătoriei FlixTrain implementa rezervărea locurilor direct pe site sau din aplicație, dar și în magazinele de tip pop-up din gările din Germania (în prezent în Stuttgart, în următoarele săptămâni în Berlin și Dusseldorf).

Îți poți ezerva locul online cu doar 3,49 de euro.

FlixTrain estimează că va depăși de 500.000 de pasageri în trenurile FlixTrain până la sfârșitul anului 2018.

Pentru 2019, FlixMobility își propune să introducă trenuri și pe rutele Berlin – Köln și München – Berlin, dar și să crească frecvența curselor.

Recordul de călătorii în sezonul de vară pentru FlixBus aduce mai multe destinații în Europa și integrarea cu rețeaua FlixTrain. În Germania, integrarea trenurilor cu rețeaua de autocare verzi va conecta mai mult de 600 de destinații din întreg teritoriul prin intermediul rețelelor de drumuri și de cale ferată.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
plane, buildings

Costuri extra pe zborurile operate de companiile low-cost

Next Article

Afaceri de 4.2 milioane euro pentru Vola.ro în primele 6 luni din 2018

Related Posts
Total
0
Share