Transfer spre și de la aeroport Otopeni

Shuttle Bus, transfer aeroport

Dacă mă urmărești, știi deja că am o înclinație către metodele alternative de transfer de și la aeroport, iar în articolul de față vreau să-ți prezint varianta shuttle bus-ului operat de MementoBus.

Probabil ai văzut și tu știrea din februarie prin care se anunța cu surle și trâmbițe serviciul shuttle bus operat de MementoBus. Ce nu se menționa în știre e faptul că transferurile shuttle pot fi rezervate inclusiv online via mementobus.com, serviciu disponibil online recent și nu la momentul la care a fost anunțat shuttle bus-ul.

Unii bloggeri au făcut combinații și permutări și-au găsit online niște segmente din niște curse MementoBus ce au punct de îmbarcare și debarcare și la aeroportul Otopeni, cum e cursa București – Sibiu – București, într-adevără, la 2.4 euro. Dacă se mulează pe nevoile tale, e păcat să nu profiți de situație. 🙂

Acum nu mai există niciun dubiu că avem de a face cu curse dedicate București – Otopeni – București.

Preluarea călătorilor ce vor să ajungă la Aeroportul Otopeni se face fie din Central Bus Station, de lângă Gara Basarab, fie de la aproximativ 30 de hoteluri din București (Ramada, Hilton, Grand Continental, Ibis Gara de Nord etc.).

Poți identifica ușor hotelurile tastând hotel în tabul de Transfer aeroport din motorul de căutare sau accesând pagina dedicată transferurilor la aeroport.

CITEȘTE ȘI: The first timer’s guide to Bucharest, Romania

Dacă te îmbarci/debarci din Central Bus Station, costul transferului e de 4.8 euro, adică 22.40 lei, mai puțin decât o cursă cu taxiul de la Aeroportul Otopeni în centru Bucureștiului. Dacă te îmbarci/debarci de la oricare dintre hotelurile de pe traseu, costul unei călătorii este de 6 euro, adică 27 lei. Din Central Bus Station îți poți continua călătoria spre alte destinații spre care MementoBus operează curse.

Da, e adevărat că spre și de la locurile de îmbarcare – debarcare din centrul Bucureștiului va trebui să te descurci cu transportul în comun sau cu taxiul sau cu ride-sharing-ul. Dacă încerci pentru prima dată ride-sharing-ul, îți pot oferi o reducere de 10 lei** la o cursă Uber, sau o reducere de 15** lei la o cursă Taxify.

** Click pe link-uri pentru a obține codul de reducere ce trebuie introdus în aplicațiile Uber sau Taxify.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Navitel CR900, ambalaj, cutie

Review de călător: camera de bord Navitel CR900

Next Article

[Analiza Gothaer] Creștere de peste 70% pentru asigurările de călătorie de tip storno din portofoliu

Related Posts
Total
0
Share