Skip to main content
Shuttle Bus, transfer aeroport

Shuttle bus ieftin spre și de la aeroport

Dacă mă urmărești, știi deja că am o înclinație către metodele alternative de transfer de și la aeroport, iar în articolul de față vreau să-ți prezint varianta shuttle bus-ului operat de MementoBus.

Probabil ai văzut și tu știrea din februarie prin care se anunța cu surle și trâmbițe serviciul shuttle bus operat de MementoBus. Ce nu se menționa în știre e faptul că transferurile shuttle pot fi rezervate inclusiv online via mementobus.com, serviciu disponibil online recent și nu la momentul la care a fost anunțat shuttle bus-ul.

Unii bloggeri au făcut combinații și permutări și-au găsit online niște segmente din niște curse MementoBus ce au punct de îmbarcare și debarcare și la aeroportul Otopeni, cum e cursa București – Sibiu – București, într-adevără, la 2.4 euro. Dacă se mulează pe nevoile tale, e păcat să nu profiți de situație. 🙂

Acum nu mai există niciun dubiu că avem de a face cu curse dedicate București – Otopeni – București.

În afară de aranjamentele pe care compania le are cu hotelurile din București, pe traseul mai sus amintit există puncte de îmbarcare-debarcare pentru cei ce nu sunt cazați la hotel și vor să ajungă la aeroport, acestea fiind la Piața Victoriei, la Piața Romană și la Autogara Militari*.

Dacă te îmbarci/debarci din Autogara Militari, Piața Victoriei sau Piața Română, costul transferului e de 4.8 euro, adică 22.40 lei, mai puțin decât o cursă cu taxiul de la Aeroportul Otopeni în centru Bucureștiului. Dacă te îmbarci/debarci din Central Bus Station*, costul unei călătorii este de 2.4 euro, adică 11.20 lei. Din Central Bus Station îți poți continua călătoria spre alte destinații spre care MementoBus operează curse.

Da, e adevărat că spre și de la locurile de îmbarcare – debarcare din centrul Bucureștiului va trebui să te descurci cu transportul în comun sau cu taxiul sau cu ride-sharing-ul. Dacă încerci pentru prima dată ride-sharing-ul, îți pot oferi o reducere de 10 lei** la o cursă Uber, sau o reducere de 15** lei la o cursă Taxify.

* Dacă dai click pe link-urile în cauză după data de 25 iulie, va trebui să ajustezi data de interes.

** Click pe link-uri pentru a obține codul de reducere ce trebuie introdus în aplicațiile Uber sau Taxify.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.