RateHawk.com, disponibil în limba română

RateHawk.com, o platforma de rezervări hoteliere online pentru profesioniștii din domeniul turismului (B2B), lansată în România în 2018, este disponibilă, începând de la sfârșitul lunii august, și în limba română.

Întregul sistemul de rezervări hotelieri, de la pagini de căutare, profilurile hotelurilor, formularele de rezervare, confirmările rezervărilor la notificările tranzacționale, este acum disponibil și în limba română. Acestă actulizare va permite partenerilor locali să facă rezervări, să finalizeze plăți, să verifice informații și să modifice comenzile folosind limba nativă.

România este una din cele 100 de țări în care RateHawk operează cu peste 9 500 de agenții de turism. Deși Felix Shpilman, CEO la RateHawk, este de părere că piața românească are nevoie de un sistem B2B de rezervări hoteliere ușor de folosit, partenerii locali au la dispoziție alternative cu aceleași funcționalități, inclusiv de la marele agenții organizatoare din piață sau direct de la furnizorii de inventar sau de tehnologie, furnizori ce alimentează inclusiv platforma de rezervări RateHawk.

Deși nu se specifică numerele în baza cărora s-a stabilit evoluția platfromei pe piața românească, oficialii platformei au declarat că până la sfârșitul trimestrului al doilea din 2019 numărul de parteneri în platformă s-a triplat, în comparație cu primul trimestru, iar până la sfârșitul anului 2019 se dorește dublarea numărului de parteneri din această zonă geografică. Extinderea în Europa este susținută de traducerea site-ului în mai multe limbi străine, printre care engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză și poloneză.

Inventarul platformei de rezervări hotelieri online acoperă locuri de cazare în peste 1.2 milioane de structuri hoteliere individuale la nivel global, provenind de la peste 85 dintre cei mai buni furnizori de hoteluri din lume, agenții de turism online, DMC și de la structuri hoteliere cu contract direct (~ 29 000).

Algoritmii de mapare RateHawk permit coroborarea, procesarea și rafinarea inventarului hotelier oferit atât de jucătorii care furnizează cazare en-detail, cât și de consolidatori, și afișarea celor mai bune prețuri pentru orice tip de cazare. Serviciul utilizează sisteme de ierarhizare, mecanisme de combinare a tarifelor, metode de structurare a datelor, stabilire a prețurilor de tip avansat și sisteme de gestionare a inventarului pe toate canalele, POS și în ceea ce privește segmentarea clienților.

RateHawk este parte a grupului internațional Emerging Travel Group, activ în peste 100 de piețe prin intermediul mărcilor sale RateHawk, ZenHotels și Ostrovok. În iulie 2019 Grupul a încheiat o etapă de finanțare de 10 milioane de dolari în scopul accelerării dezvoltării și extinderii globale a RateHawk – țintind să-și dubleze (sau chiar mai mult) personalul internațional in următorul an, pentru a dezvolta RateHawk și a continua investițiile sale în tehnologie. Printre investitori se numără Lev Leviev, cofondatorul VK.com și fondatorul fondului de investiții LVL1 Group, și Igor și Dmitri Bukhman, cofondatorii companiei Playrix.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Promovarea online a României ca destinație turistică, facilitată de un act normativ adoptat de guvern

Next Article

Un sistem informatic finanţat cu bani europeni va centraliza în mod real numărul turiștilor cazaţi în România

Related Posts
Total
0
Share