Eaty Go, investiție de 50 000 euro într-o aplicație de rezervări la restaurant

Wise Deals SRL, o asociere a doi antreprenori din Iași, Sorin Achitei şi Teodor Răuţu, a lansat luna trecută aplicația mobilă Eaty Go, o aplicație pentru rezervări la restaurant şi comenzi de mâncare la domiciliu. Investiția inițială în aplicația mobilă, disponibilă momentan doar în Iași, a fost de peste 50 000 euro, din care 40 000 euro au provenit din fonduri europene nerambursabile.

Cei doi antreprenori estimează că, după primul an de funcţionare, aplicația Eaty Go se va extinde în alte opt oraşe mari din ţară, inclusiv Bucureşti, precum şi la Chişinău.

Aplicația Eaty Go permite automatizarea procesului de rezervare, comanda și plata, atât în partea clienților, cât și în partea proprietarilor de restaurante, însă aplicația facilitează și comandarea mâncării cu livrare la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Rezervări la restaurante prin aplicații mobile și chatbots

În comparație cu alte aplicații similare pentru zona HORECA, precum Ialoc sau Restograf, Eaty Go vine cu o componentă de inovație socială, proprietarii de localuri având acces la o bază de date cu ONG-uri care oferă servicii sociale sau de sprijin pentru persoane defavorizate și întreprinderi sociale / companii care au dezvoltat soluții de reciclare a deșeurilor alimentare, conform descrierii proiectului de finanțare.

În timp, Eaty Go poate fi o achiziție benefică pentru oricare din afacerile de tip food ordering app ce își doresc să se extindă în regiunea Iași.

CITEȘTE ȘI: Deși adoptă noile tehnologii, clienții doresc interacțiune umană cu brandurile hoteliere și de restaurant

Compania Wise Deals SRL a fost înfiinţată în aprilie 2019, aceasta fiind specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă. Pe lângă dezvoltarea aplicaţiei mobile Eaty Go, Wise Deals realizează de asemenea soluţii software şi pentru clienţi din alte domenii, cum ar fi turism.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Pe fondul migrării spre un alt model de business, aplicația Clever va fi integrată în aplicația FREE NOW

Next Article
avion, nori, munti, cer, Blue Air

Blue Air a lansat Blue Benefits, programul de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală

Related Posts
Total
0
Share