Blue Air a lansat Blue Benefits, programul de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală

avion, nori, munti, cer, Blue Air

Blue Air a lansat programul Blue Benefits, program prin intermediul căruia te poți bucura de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Dacă ești un călător frecvent pe zborurile liniei aeriene, evident.

Cele trei opțiuni de pachete Blue Benefits încep de la 39.99 de euro, iar reducerile ajung până la 324 de euro.

Programul Blue Benefits face parte din strategia Blue Air pentru îmbunătățirea substanțială a experienței pasagerilor, atât online, cât și la telefon, pe aeroport și în zbor.  

Ce este Blue Benefits?

Cu programul Blue Benefits a fost astfel creat pentru a putea călători cu până la opt persoane, fiecare dintre acestea beneficiind de reduceri.

Dacă te decizi să te înscrii în programul Blue Benefits, află că poți alege din trei opțiuni de pachete:

Blue Benefits TOGETHER. Poate fi un pachet potrivit pentru tine dacă călătorești în cuplu, căci vă veți bucura amândoi de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Valoarea economisită este de 72 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 39.99 euro/an.

Blue Benefits FAMILY. Poate fi un pachet potrivit pentru tine, dacă ești familist. Alături de (până la) alte trei persoane, poți beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Prețul abonamentului este de 74.99 euro/an.

Blue Benefits FRIENDS. Acesta poate fi un pachet potrivit pentru tine, dacă ai o gașcă mare de prieteni. Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, puteți călători într-un grup de până la opt persoane și veți economisi până la 324 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Dacă îți vei achiziționa oricare dintre abonamentele Blue Benefits până pe 19 noiembrie vei beneficia de serviciul Flex, care îți oferă posibilitatea modificării gratuite a datei de călătorie. Achiziționarea abonamentului Blue Benefits se realizează de pe platforma dedicată http://bluebenefits.com/.

CITEȘTE ȘI: Serviciul Wizz Flex oferă acum călătorilor posibilitatea de anula rezervarea

Eu, unul, n-am mai avuzit nimic de programul Blue Pass, lansat la începutul lui 2018, program prin care clienții Blue Air beneficiau de reduceri în orașele din România deservite de zboruri Blue Air. Bănuiesc că nu a fost ce trebuia.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Eaty Go, investiție de 50 000 euro într-o aplicație de rezervări la restaurant

Next Article

Studiu Cushman & Wakefield Echinox: venituri de 5 mld. euro până în 2022-2023 pentru restaurantele și cafenelele din România

Related Posts
Total
19
Share