Wallbie, portofelul virtual Blue Air

Wallbie, portofel virtual, Blue Air
Wallbie, portofel virtual Blue Air

Cred că până acum ai spulberat miturile celor mai bune prețuri la bilete de avion și te-ai convins că totul stă în cum te organizezi, cât de pe fază ești când o anume companie aeriană scoate la vânzare bilete de avion la prețuri promoționale, dar și în instrumentele pe care le folosești pentru a-ți crește șansele în a beneficia de reduceri.

În urmă cu vreo 2 săptămâni, Blue Air a lansat un nou produs care te va ajuta să călătorești mai mult, asta pentru că îți va permite să-ți suplimentezi bugetul dedicat călătoriilor. Este vorba de Blue Air Wallet sau Wallbie, un portofel virtual ce funcționează ca un card prepaid, pe care dacă îl alimentezi primești bani în plus.

De fiecare dată când îl alimentezi pe Wallbie primești un bonus calculat în funcție de suma de bani pe care alegi să o depui. De exemplu, la fiecare 400 de euro adăugați în Blue Air Wallet, Wallbie îți oferă un bonus de 80 de euro.

Maximul de bonus pe care îl poți primi este de 30%, în funcție de suma pe care o depui în Blue Air Wallet. Găsești mai jos o schemă de bonusare:

  • Pentru 50 – 99 EUR adăugați în Blue Air Wallet primești un bonus de 5%;
  • Pentru 100 – 199 EUR adăugați în Blue Air Wallet primești un bonus de 10%;
  • Pentru 200 – 399 EUR adăugați în Blue Air Wallet primești un bonus de 15%;
  • Pentru 400 – 699 EUR adăugați în Blue Air Wallet primești un bonus de 20%;
  • Pentru 700 – 999 EUR adăugați în Blue Air Wallet primești un bonus de 25%;
  • Pentru 1.000 – 2.000 EUR adăugați în Blue Air Wallet primești un bonus de 30%.

Te poți juca cu simulatorul de AICI pentru a vedea câți bani primești în plus la o alimentare cu o sumă anume. După cum ai observat în schema de mai sus, cu cât suma depusă este mai mare, cu atât bonusul crește.

Poți folosi portofelul virtual ca metodă de plată atunci când rezervi un bilet de avion, ori achiziționezi alte produse de pe website-ul Blue Air. Pentru a-ți activa portofelul virtual trebuie să faci, totuși, o tranzacție ca și user înregistrat pe site-ul companiei aeriene. Valabilitatea creditului acumulat în Blue Air Wallet este de 1 an de zile, începând cu ziua în care ai făcut depunerea.

Dacă Wallbie, portofelul virtual, nu este un instrument de economisire potrivit pentru tine, poți încerca Blue Benefits, abonamentul anual lansat de Blue Air cu o săptămâna înainte de Wallbie.

Tu ce alte instrumente sau metode folosești pentru ați crește bugetul alocat călătoriilor?

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

62% dintre români îşi vor petrece vacanţa de iarnă în țară

Next Article
Tronsmart Groove, Force Mini

Site-urile agențiilor de turism, mai populare decât canalele social media în informarea turiștilor

Related Posts
Total
0
Share