Addons şi aplicaţii mobile pentru organizarea vacanţelor

Înainte să pleci în vacanţă, mai mult ca sigur, vrei să te informezi în ceea ce priveşte destinaţia şi atracţiile din jurul ei, iar pentru asta ai la dispoziţie o grămadă de surse internet (reţele sociale, enciclopedii etc.).

Dacă eşti un user de FireFox, ai norocul de a avea la dispoziţie un pachet de addons care îţi uşurează munca de informare sau care chiar te ajută să îţi planifici călătoria şi escapadele zilnice (vezi şi Google City Tours). Este vorba de Traveler’s Pack.Vei găsi în această colecţie tool-uri ajutătoare pentru prezentarea condiţiilor meteo, motoare de căutare în oferte bilete de avion, translatoare etc. Pentru alte addon-uri asemănătoare click aici.

Din cele prezentate am încercat şi m-am familiarizat cu 1-ClickWeather şi am încercat, după care am renunţat la Minimap Addon pentru că, pur şi simplu, nu funcţionează aşa cum mă aşteptam, deşi există posibilitatea folosirii hărţilor de la Google, Yahoo!, Open Street Maps sau Bing, independent sau suprapuse.

Dacă eşti un user de Internet Explorer, te vei mulţumi doar cu câteva travel addons compatibile cu IE8. Zic câteva pentru că, din cele 13, doar câteva îţi sunt de real folos în informare şi planificare. De exemplu, Online TV Toolbar este inutil atâta timp cât, în programele pe care le acoperă, nu există emisuni de călătorii, iar Traffic from Bing nu îţi este deloc de folos, dacă te interesează condiţiile de trafic din afara graniţelor US.

În cazul în care profitaţi în vacanţă de noul iPhone/iPod primit cadou de la corporaţie (!), nu sunteţi daţi uitării; App Store vă pune la dispoziţie un număr mare de aplicaţii de interes turistic.

Restul posesorilor de telefoane mobile se pot mulţumi, posibil, cu aplicaţii proprietare sau cu aplicaţii ca Google Maps With My Location sau aplicaţii asemănătoare Urbee.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Limp Bizkit la Arenele Romane

Next Article

Cum să faci fotografii de călătorie mai reuşite

Related Posts
Total
0
Share