Info Autogări

Nu ştiu cum se face că am ratat aplicaţia mobilă Info Autogări a celor de la autogari.ro, lansată în aprilie 2012. Dar nu-i bai, a venit și momentul pentru o recenzie.

Funcţionalitatea aplicaţiei este limitată la funcţia de căutare pentru cursele de autocare/microbuze din punctul A în punctul B. Astfel, utilizatorii au acces la informaţii despre ora de plecare şi cea de sosire a cursei, numele operatorului de transport persoane, numele autogării de plecare şi tarife.

Din păcate, utilizatorii nu au acces la informaţii de contact în ceea ce priveşte operatorii de transport (nr. de telefon, adrese autogări de plecare/sosire).

Citește și articolul Unde găsim informaţii despre programele şi rutele operatorilor de transport persoane

De asemenea, atât în versiunea de desktop a sitului, cât şi în cea mobilă se simte nevoia unei secţiuni dedicate unei destinaţii intermediare (via), utilă pentru situaţiile în care între punctele A şi B nu există curse directe.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google play
Aştept cu interes integrarea în aplicaţie a sistemului de rezervări pentru bilete de autocar RezMax şi a unei soluţii de plată mobile. Aplicaţia este abia la versiunea 1.3 şi este disponibilă doar pentru dispozitivele cu SO Android.

[via autogari.ro]

Citește și articolul Bilete de autocar, bilete de tren și reduceri pentru pachete turistice in rețeaua de terminale self-service ZebraPay

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

momondo.ro

Next Article

e-Turism Bref (31) – 14 – 20 ianuarie 2013

Related Posts
Total
0
Share