TastyTrip, aplicația care îți spune ce are mai delicios țara pe care o vizitezi


În cazul în care în călătoriile voastre sunteţi interesaţi şi de mâncăruri locale, e bine să aveţi prieteni care au fost deja în destinaţiile alese şi au încercat mâncăruri diverse. Dacă nu, aplicaţia TastyTrip vă va indica ce are mai delicios fiecare ţară pe care o vizitaţi.

În momentul în care călătoriți în străinătate, puteți  folosi aplicația offline pentru a descoperi cele mai cunoscute 20 de feluri de mâncare din țara pe care o vizitați. Pentru fiecare fel de mâncare în parte puteți vedea numele mâncări în limba țării pe care o vizitați dar și în engleză, descrierea preparatului, ingredientele folosite, metoda de gătire (fierbere, prăjire etc.), numărul de calorii (la 100 de grame), modul de servire și recomandări despre cum se servește mâncarea.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store
Conform celor ce au pus bazele aplicației, Sorin Buiac și Dragoș Rus, aceasta este deja folosită de turiștii din Spania, Franța, România și China și urmează a fi folosită în Germania, Italia, Turcia, Malaezia și Mexic. Practic, acestea sunt țările acoperite de aplicație din punct de vedere gastronomic. Pentru utilizatorii din România aplicația este gratuită și poate fi descărcată pentru moment din App Store.

Înainte de lansare, aplicația a fost prezentată într-un pitch, în cadrul celei de-a 12-a ediții a evenimentului Cluj Business Days.

Cred că o astfel de sortare a preparatelor culinare lipsește aplicației Chef Buzu. Practic, printr-o listare a unor preparate culinare specifice unei zone se poate educa și utilizatorul în materie de turism gastronomic. Apoi, acesta poate alege locul unde servește preparatul în cauză.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (40) – 14 octombrie - 24 noiembrie 2013

Next Article

Ghidul turistic al Sighișoarei, din broșurile de hârtie pe telefonul mobil

Related Posts
Total
0
Share