e-Turism Bref (47) – 1 iulie – 3 august 2014

eturism bref
Iată că luna iulie nu a fost o lună lipsită de ştiri în domeniul turismului online, deşi e una din lunile de vacanţă. E adevărat, nu avem parte de aşa de multe lansări, ci mai degrabă de relatări ale situaţiei actuale a industriei de turism în domenii precum promovarea online, relaţiile dintre furnizori şi revânzători, plăţi online sau protecţia consumatorilor.
Tepe turistice la Christian Tour – operatorul practica publicitatea falsa spre disperarea clientilor ANPC A FOST SESIZAT

Ori vizitatorii sitului Christian Tour nu ştiu să citească atent menţiunile ofertelor postate pe sit, ori angajaţii responsabili cu vânzările nu sunt suficient pregătiţi. Din experienţa mea de customer support vă pot spune că niciodată nu trebuie să îi recunoşti clientului faptul că ai o problemă, cel puţin nu în primă instanţă. 🙂

Ţeapă de zile mari cu vacanţe plătite în avans. Lovitură pentru o firmă din Dancu

Iată că şi furnizorii de pachete turistice (Biz Pro Technologies/TravelSale din Iași) pot avea probleme, mai ales atunci când agenţiile revânzătoare (ABC Clever Turism SRL din Jud. Ilfov) încasează în avans şi nu plătește contravaloarea serviciilor către prestatori.

Rezervari de bilete de avion si la agentiile non-IATA

Din 30 iulie 2014, XFly este modulul integrat în soluția de distribuție globală dedicată agențiilor de turism Merlin.X, ce permite acestora să facă rezervări de bilete de avion, atât offline, cât și online, chiar dacă nu sunt acreditate IATA. Soluția este accesibilă sub forma unui modul de zboruri utilizat în agențiile de turism, cât și sub forma unui motor de căutare pe internet, destinat clienților acestora.

Cele mai cumpărate produse online cu cardul în 2014: bilete de avion, gadget-uri și jocuri online

Potrivit informațiilor NETOPIA mobilPay, cele mai cumpărate produse și servicii online din 2014, achitate online cu cardul de pe PC-uri și laptop-uri sunt, în ordine, facturile la utilități, biletele de avion și produsele IT&C.

SOS InfoCons , aplicația care te salvează când călătorești

SOS Infocons este o aplicație mobilă ce ajută utilizatorii să ia contact imediat cu autoritățile din țară unde călătoresc sau cu prietenii, în cazul producerii unor evenimente grave.

Peste 14.000 de turişti din Republica Moldova au ajuns în acest an în România, în creştere cu 6,6%

Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism prin Autoritatea Naţională pentru Turism va promova ofertelor speciale ale Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc destinate cetățenilor din Republica Moldova prin crearea unui un sistem de rezervări on-line unde se vor găsi oferte de preţuri cu 20% mai ieftine pentru litoralul românesc.

Un nou concept de turism virtual. Website-ul care a lansat harta VIDEO a locurilor din toata lumea, filmate de drone

Timişoara, Alba-Iulia, Arad, Reșița au fost dronate, adică filmate aerian din dronă şi incluse într-un ghid turistic aerian, travelbydrone.com.

Aplicație web pentru 10 obiective turistice din Zalău

Consilierii locali din Zalău au aprobat încheiere unui protocol de colaborare pentru promovarea a 10 obiective din oraș cu ajutorul soluției Discover.

Foto: Greenwich Photography, News of the World via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
lacuri bucuresti, lacuri de agrement

București lacustru: turul lacurilor bucureștene pe bicicletă

Next Article

Tripsta a lansat aplicația mobilă pentru iPhone

Related Posts
Total
0
Share