Tripsta a lansat aplicația mobilă pentru iPhone

Ieri, Tripsta a lansat aplicaţia mobilă pentru rezervarea de călătorii, destinată dispozitivelor iPhone, Tripsta App, deşi agenţia de turism online are situl optimizat pentru dispozitivele mobile, ce asigură în prezent rezervări mobile de, propabil, peste 12% din total rezervări.
Prin intermediul noii aplicații de călătorii, utilizatorii au posibilitatea să caute și să rezerve rapid și simplu bilete de avion către orice destinație. Pentru asta utilizatorii trebuie să selecteze destinația dorită, data de plecare și cea de întoarcere, plus numărul de pasageri alături care vor călători în destinaţia în cauză. Utilizatorii pot alege felul în care rezultatele sunt afișate: fie în funcție de preț, fie în funcție de momentul plecării. Opțiunile suplimentare ale aplicaţiei permit realizarea de căutări specifice, în funcție de linia aeriana și de suma maximă pe care utilizatorul dorește să o plătească pentru bilete.
Designul aplicației se concentrează pe uzabilitate și simplitate.
Aplicația este disponibilă pe plan internațional în cadrul App Store în 9 limbi: engleză, rusă, germană, franceză, italiană, spaniolă, turcă, poloneză și română, acoperind astfel majoritatea ţărilor în care agenţia de turism online operează.
Nevoia unei aplicaţii mobile a venit în urma creşterii numărului de dispozitive mobile de pe care se accesează platforma Tripsta, creştere de 53,6% în 2013. De ce pentru iPhone? Conform statisticilor pentru România, iPhone-ul este cel mai popular dispozitiv mobil în rândul celor ce folosesc platforma Tripsta. Cu siguranţă acelaşi lucru se aplică pentru majoritatea ţărilor în care Tripsta activează.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store
Tripsta App este compatibilă cu dispozitivele care rulează sistemul de operare iOS7 și pe cele superioare (cum ar fi iPhone 4/4S și iPhone 5/5S), ecranul aplicației adaptându-se în funcție de dispozitiv.
Pentru a convinge utilizatorii de iPhone să folosească aplicaţia, Tripsta oferă o reducere de 10 euro pentru fiecare rezervare realizată prin intermediul Tripsta App beneficiază de un discount de 10 euro.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (47) – 1 iulie - 3 august 2014

Next Article

triphunter.ro, platformă de travel research pentru vacanțe de vis

Related Posts
Total
0
Share