Bilete de avion, hoteluri și servicii rent-a-car prin aplicația mobilă eSky.ro

esky.ro, bilete avion

Săptămâna trecută, aplicația mobilă eSky.ro a primit o actualizare importantă pentru utilizatorii săi, aceștia având posibilitatea de a rezerva camere de hotel și de a închiria mașini direct din aplicație.

Astfel, utilizatorii aplicației au acum acces la 3 servicii de bază pentru o vacanță reușită: bilete de avion, hoteluri și închirieri mașini, ceea ce înseamnă zboruri la 650 de companii aeriene, peste 800.000 de unități de cazare și sute de mii mașini de închiriat în 40.000 de locații.

Acest lucru este posibil datorită tehnologiilor adoptate de eSky.ro și posibilitatea de a integra cu acestea servicii ale brand-urilor de renume internațional, precum Booking și rentalcars.com. Această integrare cu cele două servicii poate ajuta utilizatorii la optimizarea resurselor pe smartphone atunci când vine vorba de aplicațiile instalate, aceștia putând renunța la aplicația nativă Booking sau la orice aplicație de rent-a-car. Funcțiile celor două servicii sunt disponibile direct din cadrul aplicației eSky.ro.

esky.ro, booking.com, hoteluri

esky.ro, rentalcars.com, rent-a-car, inchirieri masini

În privința zborurilor, eSKY.ro oferă posibilitatea de a rezerva bilete de avion cu plecare în aceeași zi (same day booking), diferențiindu-se de restul aplicațiilor de pe piață. Singurele notificări pe care utilizatorii aplicației le primesc sunt cele referitoare la oferte, lucru ce îi poate scuti pe aceștia de la abonări la newsletter-ele ce anunță ofertele. Zborul rezervat nu poate fi urmărit încă prin notificări.

Așa cum spuneam la momentul lansării oficiale a aplicației pentru Android, aplicația oferă utilizatorilor unul din cele mai simple motoare de căutare, acesta având două taburi, unul pentru zborurile dus-întors și unul pentru zborurile doar dus. Trebuie doar introduse detaliile despre locul de plecare, locul sosire, perioada călătoriei și numărul de pasageri. Rezultate sunt afișate în timp real, utilizatorii putând alege zborurile în funcție de compania aeriană, durata zborului, zboruri cu escală sau preț. Companiile aeriene și opțiunile de zbor cu escală sau fără nu pot fi selectate înaintea interogării, ci doar după afișarea rezultatelor, în funcție de nume și statusul zborului.

Atenție! Tarifele afișate nu includ taxa de serviciu și taxa de plată cu cardul.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
Aplicația eSky.ro este disponibilă în Google Play și App Store și, până în prezent, a înregistrat peste 10.000 de instalări, având un rating de 4.7 puncte din partea a peste 400 de utilizatori.

Ieri, în cadrul festivității de premiere Webstock, aplicația mobilă eSky.ro a fost desemnată cea mai bună aplicație de la categoria Utility.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Blue Air a încheiat un parteneriat direct cu Amadeus pentru distribuția globală a zborurilor

Next Article
e-twow, trotineta electrica

Tururi de oraș cu trotineta electrică e-Twow

Related Posts
Total
0
Share