Indias’s calling. Kerala here I come

Kerala, Kerala Tourism

În timp ce tu citești acest articol eu zbor spre India, pe o rută, ce-i drept, ocolitoare.

Unde spre India? Îți mai amintești apelul meu către tine din decembrie, în care îți ceream să mă votezi pentru a-mi asigura un loc în Kerala Blog Express?

Ei bine, cărțile au fost jucate, zarurile au fost aruncate și-am obținut un loc pe shortlist-ul trip-ului prin Kerala, un stat din sud-vestul Indiei. Nopțile nedormite dedicate blogului și frustrările acumulate de-a lungul timpului și-au găsit nașul, ca să zic așa. Faptul că am fost selectat mi-a demonstrat că blogul este unul de calitate sau, cine știe, poate am eu vreun blogging angel sau vreun lobist și nu știu încă. Cert e că, dacă îi ceri părerea vreunui influencer generalist despre mine, s-ar putea să nu vadă pădurea de copaci, și să-ți spună că, de fapt, merg la un eveniment de binefacere, dar astea sunt detalii de culise. Așadar, mă pot lăuda că sunt al doilea blogger (de turism) din România care dă curs unei astfel de invitații de a vizita India, după Mirela Șurghie de la extravita.ro.

După ceva agitație, despre care urmează să citești zilele următoare, m-am văzut și cu pașaport și cu viză de India + bilete de avion.

Ce știam eu despre India înainte de ocazia asta venită din God’s Own Country? Păi ce să știu, echipe de suport în Chenai și Bangalore, Why this kolaveri di?, o piesă pe care o ascultam obsesiv cu colegii la birou, pliante colorate pe care le adunam de pe la târgurile de turism elev fiind, un eveniment organizat de una dintre fetele de la Viajoa și câteva articole de pe blogurile de turism, inclusiv de pe Extravita, de unde am aflat și de Kerala Blog Express și de pe blogul lui Desiree, unde am citit câte ceva despre niște tabere de volunturism.

Știu, blogurile de travel sunt pline de articole dedicate Indiei, dar cum n-am crezut că voi avea vreodată șanse reale să ajung aici, nu m-a interesat în mod real lecturarea lor.

Așadar, iată-mă-s în zbor spre India, Kerala, stat pe care eu, bloggerul de turism, îl voi traversa împreuă cu 20-30 bloggeri de călătorii din întreaga lume, în a 4-a ediție a programului Kerala Blog Express, program susținut de biroul de turism al statului Kerala, Kerala Tourism.

Sunt pe un zbor multi-city, cu o primă escală în Frankfurt, apoi în Mumbai, după care în punctul de plecare în infotrip, Cochin (Kochi).

De aici voi face un road trip de două săptămâni cu un autocar de lux, după cum urmează: Alappuzha, Kumarakom, Thekkady, Munnar, Cherai, Shornur, Kozhikiode, Wayanad, Kasargod, apoi la Trivandrum.

După după o zi de repaos la Trivandrum să zbor înapoi spre casă pe ruta Trivandrum – Mumbai – FrankfurtBucurești.

Voi experimenta servicii, locuri, bucătărie tradițională, trekking, kaiaking, glamping și așa mai departe. Norocul meu că sunt familiarizat cu toate aceste acțiuni, deci plec la drum cu un avantaj. Organizatorii vor asigura cazarea, mesele, transportul între destinațiile turistice, activitățile și 70% din prețul biletelor de avion.

În speranța că cele mai sus enumerate te vor scoate și pe tine din birou și te vor convinge că ai nevoie de o astfel de aventură pe lista ta pe termen scurt sau lung, mă poți urmări pe pagina de Facebook și pe Instagram.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Moieciu

Mobile Moment pentru piața de travel din .ro: căutările pe mobil le-au depășit pe cele de pe desktop

Next Article
pasaport temporar, bon de ordine

Informații utile despre eliberarea pașaportului simplu temporar

Related Posts
Total
0
Share