Jayride, agregator de transferuri la și de la aeroport, și-a început operațiunile în România

momondo, plan calatorii, avion, apus, vacanta

În cadrul unui program de expansiune la nivel global, Jayride.com, platforma online pentru rezervări de servicii de transfer de la aeroport, și-a lansat operațiunile în România.

Conform comunicatului de presă publicat pe site-ul Jayride.com, australienii de la Jayride au încheiat parteneriate cu furnizori de servicii private de transfer persoane pentru 10 aeroporturi din România. Cei în căutarea unui transfer la și de la aeroport au posibilitatea să compare prețurile operatorilor de transferuri și să aleagă cea mai bună ofertă.

În afară de România, platforma Jayride.com a devenit operațională și în Bulgaria, Letonia, Estonia, Rusia, Tunisia și Columbia, adăugând 130 de aeroporturi în portofoliu.

În următoarele 30 de zile, platforma dorește să se extindă în alte țări din Europa de Est, America Centrală și Orientul Mijlociu, dar și în Japonia, estimând că odată cu această expansiune va acoperi 85% din transferurile de pasageri de și la aeroport.

Platforma Jayride.com este deschisă atât pasagerilor ce își rezervă transferurile individual, dar și agențiilor de turism. Operatorii de transferuri își pot lista cursele de și la aeroport manual, rezervările fiind confirmate via email. Jayride.com este accesibil doar la nivel de browser, fie de pe calculatoare desktop, fie de pe telefonul mobil.

Jayride.com își deschide oferta către o piață de 21.858.724 de pasageri, în creștere cu 7,76%, de la 20.284.022 de pasageri, în 2017, pasageri ce au tranzitat aeroporturile din România, în 2018. Cele mai mari volume de pasageri au fost înregistrate pe aeroporturile Otopeni (13,8 milioane), Cluj (2,7 milioane), Timișoara (1,5 milioane) și Iași (1,2 milioane). Aeroportul Băneasa (5.690), Maramureș (2.621) și Tulcea (158) au înregistrat cei mai puțini pasageri.

Pasagerii care aterizează pe aeroporturile din România au la dispoziție serivicii de transfer spre orașe cu taxiul, cu transportul în comun, cu serviciile de tip shuttle, dar și prin intermediul serviciilor de ridesharing.

CITEȘTE ȘI: MementoBus.com devine marketplace pentru operatorii de transport persoane

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Aventurist

Aventurist, ghid turistic virtual și planificator de călătorie

Next Article
Podul Koliyu Ficheto, Dreanovo

Biletele de avion, cele mai cerute produse din portofoliile agențiilor de turism online

Related Posts
Total
0
Share