Aerotravel devine reprezentantul exclusiv al Travel Leaders în România

Agenția de turism Aerotravel, agentie axată pe servicii de business travel, evenimente corporate, conferințe și programe de recompensare, a devenit reprezentantul exclusiv al Travel Leaders în Romania, o companie americană cu o cifră de afaceri de 20 de miliarde de dolari, care furnizează servicii și produse turistice la nivel global, atât pentru clienți persoane fizice (turism de agrement) și companii (turism de afaceri).

Prin parteneriatul cu Travel Leaders Aerotravel poate oferi servicii de business travel în orice colț al lumii, atât clienților locali, cât și celor internaționali. Pe lângă deschiderea către noi servicii, Aerotravel va avea acces și la tehnologie, la furnizori globali de servicii turistice.

Antonio Nițu, directorul general Aerotravel, a precizat faptul că soluțiile tehnologice presupun implementarea unor platforme de lucru utilizate atât de consultanți, cât și de clienți, care dincolo de rezervarea călătoriilor oferă un control deplin asupra tranzacțiilor prin sisteme de plată, aplicații mobile pentru pasageri și soluții software de raportare. Toate acestea ajută agenția la calibrarea unor soluții personalizate pentru clienții corporate.

CITEȘTE ȘI: Travelport a lansat TripGate în România, platformă de booking destinată sectorului corporate

Grupul Aerotravel include reteaua națională specializată în turismul de business și evenimente corporate (ce comunică prin intermediul brandului Travel Leaders România și aerotravelcorporate.ro), agențiile leisure organizate în jurul brandului Fabrica de vacanțe si cei doi turoperatori AeroVacante și CruiseHub.

Aerotravel are vânzări în creștere, de la 35 de milioane de euro în 2017, la 40 de milioane de euro în 2018, și o cotă de piață pe zona de business travel de 15%. Cea mai mare parte a vânzărilor Aerotravel vin din zona corporate. Pentru anul 2019, Grupul Aerotravel estimeaza vânzări de 45 de milioane de euro și 160 000 de pasageri, în creștere cu 10 000 față de 2018.

CITEȘTE ȘI: Travelport: redefining travel commerce

În prezent, Travel Leaders Network cuprinde peste 560 de agenții de turism și 42 000 de specialiști. În SUA, Travel Leaders are un volum anual de vânzări de circa 20 de miliarde de dolari, reprezentând cea mai mare rețea de agenții de turism din America de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Rezervări hoteliere în scădere din cauza începerii anului școlar mai devreme

Next Article

Relansarea aplicației Restograf, după o investiție de 450.000 de euro

Related Posts
Total
0
Share