Secțiunea de pensiuni din aplicația auto.ro a devenit o aplicație mobilă de sine stătătoare

Lăsând artificiile la o parte, informațiile de pe situl infopensiuni.ro sunt disponibile, începând de joi, 3 iulie 2014, și într-o aplicație mobilă, deși serviciul în cauză este disponibil atât ca mobisit, cât și ca secțiune separată în aplicația auto.ro.

Aplicația se numește Cazare România și este disponibilă momentan pentru telefoanele mobile cu SO Android, urmând ca în zilele următoate să fie disponibilă și versiunea pentru iOS.

Prin intermediul aplicației Cazare România utilizatorii au acces la o gamă largă de pensiuni, de la 1 margaretă la 5 margarete, dar și la o serie de obiective turistice din apropierea acestora. Din același ecran din care se pot selecta cele două criterii de filtrare utilizatorul poate selecta un segment tarifar. Indiferent de punctele de interes afișate pe hartă (cazare sau obiective), utilizatorii pot identifica rapid ca puncte de interes în apropiere fie unități de cazare, fie obiective turistice.

infopensiuni, obiectiv turistic

Din pagina fiecărui profil de obiectiv sau unitate de cazare aceștia pot accesa o hartă pe care este poziționat POI-ul, iar după introducerea adresei curente pot vizualiza traseul până la destinație. Introducerea adresei curente nu este necesară dacă din ecranul rută utilizatorii aleg opțiunea locația mea ca punct de start din istoricul disponibil.

Legat de paginile de profil pentru unitățile de cazare, pe lângă tariful camerelor și serviciilor oferite, utilizatorii mai pot vizualiza starea curentă a camerelor, știind dacă este cazul să contacteze administratorii pentru rezervare sau nu. De asemenea, aplicația permite administratorilor de pensiuni să introducă tarife pentru cazare pe o anumită perioadă de timp, din săptămână etc., astfel încât informația să fie actualizată în continuu, fără a induce utilizatorii în eroare.

infopensiuni, unitate cazare

În prezent, aplicația listează peste 1.300 de pensiuni cu tarifele de cazare actualizate la zi. Aplicația nu afișează pensiuni pentru care tarifele de cazare nu sunt actualizate.

Ce mi-ar fi plăcut să văd în aplicație ar fi fost o opțiune de adăugare la o listă de favorite a pensiunilor sau obiectivelor pe care vreau să le vizitez, iar în apropierea perioadei pentru care m-am interesat să fi primit push notification ca remindere.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
Nu confundați aplicația mobilă cu cea făcută pentru catalogul online cu unități de cazare agendaturist.ro, aplicație care se regăsește în Google Play sub numele de Cazare în România, sau cu aplicația Cazare Romania InfoDestinatii a celor de la infodestinatii.com.

Servicii concurente sunt aplicația La Pensiuni și versiunea mobilă a catalogului online cautpensiuni.ro.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Campanii de promovare pe blogurile de turism pentru agențiile de turism mici

Next Article
barcelona, columb

Barcelona pe fast-forward cu Happyșor, #calatoruldigital (ziua 4)

Related Posts
Total
0
Share