FlixBus a deschis un birou la București

Prin deschiderea un birou local la București, Flixbus, furnizor de tehnologie pentru călătorii cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, își întărește prezența în România. Acestă mișcare poate fi văzută ca un prim pas în crearea unui hub important FlixBus la București pentru a conecta sudului Europei cu restul continentului.
În vara lui 2017, FlixBus a anunțat două noi colaborări locale și, după integrarea serviciilor cu Eurolines România, oferă acum 100 de conexiuni directe către 12 țări europene.

Concentare pe România și Europa Centrală

În 2016 peste 30 de milioane de pasageri au ales serviciile FlixBus în toată Europa. Datorită creșterii substanțiale de anul trecut din Europa Centrală și de Est, am decis să deschidem un birou la București. FlixBus deja cooperează cu parteneri cu experiență în România și planul este să creștem continuu prezența locală. Din noiembrie, noii noștri colegi de la București ne susțin în satisfacerea nevoilor locale.

László Arany, Managing Director Regional

FlixBus a creat peste 6.000 de locuri de muncă în Europa prin creșterea cererii de șoferi de autobuz, infrastructură și suport operațional și prin deschiderea de birouri în 9 țări. Economiile regionale sunt susținute și datorită accesului ușor și rapid la centrele de business și destinațiile turistice.

Cooperare puternică cu IMM-urile locale

Modelul de business al FlixBus se bazează pe cooperarea unică internațională cu IMM-urile locale, ceea ce duce la un mix între tehnologie, spirit de start-up, tradiție și calitate. FlixBus are peste 250 de parteneri în Europa și România.
Din această vară, FlixBus cooperează cu parteneri locali cu zeci de ani de experiență în domeniu. În iunie, compania a început cooperarea în Cluj cu Alis Grup, iar la finalul lui august a încheiat un parteneriat cu Eurolines România. Astfel, un număr mare de autocare oferă acum standardele de calitate ale FlixBus în România: Wi-Fi gratuit, scaune confortabile și cu spațiu mare pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

19.000 de persoane păgubite ca urmare a phishingului cu bilete de avion gratis

Next Article

Car sharing cu activare pe baza unui card bancar contactless

Related Posts
Total
0
Share