Investiție de 300.000 de euro într-un serviciu de car sharing de la persoană la persoană

Perpetoo, un serviciu românesc de car sharing de la persoană la persoană, va fi disponibil începând cu luna mai a anului 2019 în București și în alte 3 orașe mari din țară: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Într-o prima etapă, imediat după lansarea serviciului de car sharing, proprietarii de mașini își vor putea lista mașinile pe platform www.perpetoo.com, urmând ca, ulterior, serviciul să devină disponibil și pentru cei care vor să închirieze mașini. În primă fază, serviciul va fi disponibil în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca apoi să fie extins și în alte orașe din România.

CITEȘTE ȘI: Unde au pierdut startul startup-urile românești de carpooling?

Proprietarii care vor dori să își pună la dispoziție mașina pentru închiriere o vor putea face, dacă sunt respectate următoarele condiții: mașina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA și ITP la zi, să aibă vignetă valabilă și să fie echipată corespunzător (roți de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Cei ce își vor pune la dispoziție mașina ar putea câștiga lunar între 1.000 și 4.000 de lei sau chiar mai mult, în funcție de modelul mașinii și de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili prețul de închiriere, potrivit reprezentanților Perpetoo. Mai mult, aceștia se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii mașinii, oferită de Perpetoo în colaborare cu Uniqua și Renomia.

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat de doi antreprenori români, unul din aceștia fiind Aurelian Marin, proprietarul agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis, iar la construirea și optimizarea platformei lucrează o echipă în continuă creștere.

CITEȘTE ȘI: 7 tendințe de urmărit în rândul agențiilor de turism online, în următoarele 6 luni

Reprezentanții Perpetoo estimează că, în primul an de activitate, peste 3.000 de proprietari își vor pune la dispoziție prin intermediul platformei o mașină sau chiar mai multe, iar, în ceea ce privește numărul închirierilor, acesta va depăși 25.000. Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat exclusiv din capital privat românesc, care însumează până în prezent aproximativ 300.000 euro, iar la dezvoltarea și optimizarea platformei lucrează o echipă de peste 30 de specialiști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cele mai frumoase locuri de vizitat din Romania

Next Article

Doar 8% din voucherele de vacanță emise în 2018 au fost emise pe suport electronic

Related Posts
Total
0
Share