Remus Vișan a fost numit director general în cadrul Go Travel-SunMedair Group

Remus Vișan a fost numit Director General în cadrul companiei Go Travel-SunMedair Group. Această mișcare strategică a acționaritatului Go Travel-SunMedair Group vizează transformarea Go Travel în cea mai mare companie de turism din România.

În ultimii ani, compania Go Travel s-a aliniat trendurilor globale în zona de turism online, făcând investiții în tehnologie, de la soluții ERP, unelte tip Self-Booking pentru rezervarea de servicii turistice complete, până la creșterea capacității de retail și a prezenței online. Prin această serie de investiții compania Go Travel s-a transformat dintr-o agenție de turism convențională într-o companie de tehnologie.

În 2018, Go Travel a înregistrat o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro, o creștere cu 64.29% față de 2016, când a înregistrat o cifră de afaceri de 14 milioane de euro. Pentru 2019 noua echipă de conducere proiectează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro, creștere susținută de conturile de corporații importante intrate recent în portofoliul companiei.

Remus Vișan are peste 20 de ani experiență în industria turismului, începându-și cariera cu Millennium Corporate Travel, continuând cu dezvoltarea Paravion, de la o agenție locală, 100% online, într-o companie competitivă la nivel european și cea mai mare din România.

CITEȘTE ȘI: Repoziționare pe segmentul de business travel pentru Millennium Tour

În 2015 și 2016, Remus Vișan a fost vicepreședinte al ANAT și președinte interimar al ANAT. În anul 2017, s-a alăturat echipei Memento Group Holding BV, gestionând activitatea online și de transport a tuturor companiilor din grup. Grupul Memento, fondat de Christian Tour, cu sediul în Amsterdam, este format din 9 companii europene (România, Marea Britanie, Turcia, Spania, Moldova, Grecia, Polonia, Ungaria și Serbia).

Fondată în 1992, Go Travel SunMedair a fost prima companie de turism din România ce a folosit sistemele GDS/CRS Amadeus și una dintre primele opt companii de Travel management care au primit licențierea IATA în România. Compania are două filiale – în România și Moldova, conduse din București, respectiv Chișinău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Vânzările online de sejururi ale TUI TravelCenter au crescut de trei ori în perioada târgului de turism

Next Article

Cele mai frumoase locuri de vizitat din Romania

Related Posts
Total
0
Share