Skip to main content

Norc pentru iPhone

Trebuie să recunosc că mi-am făcut un obicei din a vizita regulat situl mobilio.ro pentru a descoperi noi aplicaţii fie pentru uzul personal, fie pentru a scrie despre ele pe blog.

Și pot să zic că nu închid niciodată situl în cauza fără să găsesc ceva. Aşa s-a întâmplat şi cu aplicaţia pe care am să v-o prezint azi. De data aceasta, aplicaţia este destinată celor ce folosesc terminale mobile iPhone sau iPad.

Când am văzut !Norc listat pe mobilio.ro, am zis că de acum înainte ne putem mândri şi noi cu un Layar românesc. Eh, mai e mult până acolo, poate cel mult cu un layer pentru acea aplicaţie. Rămâne de văzut.

Revenind la aplicaţia !Norc, folosind tehnoligia proprietară Norc Street View a eXtreme Soft Group, utilizatorii pot vizualiza puncte de interes din jurul lor, după ce întâi s-au folosit de GPS pentru a fi localizaţi pe hartă. Încă o dată ţin să menţionez că informaţiile despre punctele de interes nu sunt afişate pe imagini capturate în timp real, ci în modul Norc Street View.

Pot spune că aplicaţia funcţionează în rest ca orice aplicaţie de going-out, utilizatorii putând adăuga ratinguri şi recenzii pentru punctele de interes vizate, atât timp cât au un cont activ.

Mai multe detalii despre aplicaţie găsiţi aici. De descărcat o puteți descărca din Apple Store.

Nu ezitaţi să vă povestiţi experienţele sau ideile legate de aplicaţie în comentarii, dacă este cazul. De asemenea, puteţi lasă în comentarii o confirmare că aplicaţia poate fi folosită în toate oraşele acoperite de Norc: București, Brașov, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Sinaia etc.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

3 thoughts to “Norc pentru iPhone”

  1. Pingback: Romania Travel Guide. Ghid mobil pentru Android
  2. Pingback: Harta monumentelor istorice pe mobil | Ghid Turistic Digital 2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.