Skip to main content
Calator Pe Valea Prahovei

Călător pe Valea Prahovei (#calatorpevaleaprahovei)

Zilele trecute glumeam cu cineva că mai am de scris despre Predeal şi Azuga şi o să am toată Valea Prahovei, cea mainstream, acoperită pe blog.

Din fericire pentru mine, week-end-ul ăsta am ocazia să văd o altfel de Valea Prahovei, chiar dacă activităţile se vor desfăşura în Sinaia, Buşteni, Azuga sau împrejurimi.

Vor fi drumeţii prin Munţii Baiului şi Valea Spumoasa, vor fi activităţi de recreere în parcul de distracţii din cartierul Zamora, dar şi degustări de produse, aţi ghicit, de pe Valea Prahovei.

Pentru cei ce vor să iasă din tipare, se ştie că Valea Prahovei e punct de start în trasee spre Piatra Arsă şi Peştera, Bolboci, cascada Urlătoarea, Cota 2000 etc. sau pur şi simplu culoar de acces spre Bran, Peştera Dâmbovicioara, Zărneşti, Moeciu şi alte zone rurale.

Ce credeți că mai ascunde Valea Prahovei de călătorul avid de frumos?

Evenimentul #CalatorPeValeaPrahovei este organizat de Turism Market si este sustinut de Hotel Cumpatu, Escapade Adventure Park Zamora, Cramele Halewood, Produse Traditionale Zamora.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

2 thoughts to “Călător pe Valea Prahovei (#calatorpevaleaprahovei)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.