Bilete de tren pe rutele CFR Călători, acum și din aplicația mobilă

CFR Calatori App
Aplicatie mobila CFR Calatori

La 16 de ani după implementarea biletului electronic și nenumărate actualizări ale aplicației de vânzare online a biletelor de tren și, CFR Călători a transpus-o și într-o aplicație de mobil. Aplicația va fi disponibilă pentru început utilizatorilor de SO Android.

Îți va fi cu siguranță utilă dacă ești un călător frecvent cu trenul, în special pe rutele CFR Călători. La fel de utilă e și celor ce vizitează România și stau bine pe planning, aplicația având o versiune și în limba engleză.

Cum este structurată aplicația mobilă CFR Călători?

Achiziția de bilete e disponibilă din meniul de planificare de rută, aplicația jucând și rol de planificator de rută.

CITEȘTE ȘI: Informații despre mersul trenurilor CFR Călători în planificatorul de rută al Google Maps

De aici, odată introduse stațiile de plecare și de destinație și data călătoriei, poți vedea toate plecărilor. La selecție pe una din plecările afișate, vei avea acces la trimiteri către detaliile rutei și la disponibilitatea locurilor.

Ce nu are aplicația sunt filtrele pentru facilități pe rută (ex. dacă pe tren sunt acceptate biciclete), acestea fiind afișate că etichete pe fiecare rută în parte. De asemenea, nu îți poți selecta locul, ci doar vagonul. Dacă călătorești în grup, nu cred că ai garanția că toți din grup veți sta pe locuri alăturate.

Din pagina rutei poți iniția procesul de cumpărare a biletelor, cu opțiunea de a alege tipul de bilet (standard sau dus-întors), clasa vagoanelor, categoria pasagerilor sau opțiunea de pat, dacă trenul are cușete. Datele călătorilor sunt intorduse manual și pot fi salvate că preferințe pentru achiziții viitoare.

Toate achizițiile vor fi disponibile pentru consultare ulterioară în meniul comenzile mele.

Modificările asupra contului de utilizator le poți face numai din versiunea web a aplicației.

În secțiunea trenul meu, poți găsi informații despre ruta trenului cu care urmează să călătorești, iar în secțiunea Plecări/sosiri în stație poți obține informații despre mersul trenurilor într-o stație de interes.

Cu câteva ore înainte de plecarea trenului pe rută, vânzarea de bilete în aplicație este blocată, acestea fiind disponibilele doar la casa de bilete.

Aplicația mobilă poate fi descărcate de AICI.

Mersul trenurilor pentru toți operatorii feroviari

Dacă ești interesat de informații complete despre mersul trenurilor de la toți operatorii feroviari, va trebui să consulți aplicația online dedicată pentru asta (optimizată inclusiv pentru mobil). Din acest site vei fi redirecționat pentru achiziția biletelor către site-ul fiecărui operator.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Când foamea îți dă ghes prin Câmpulung Muscel

Next Article
Playa 9

Playa 9 Străulești, reinventarea ștrandului de altădată

Related Posts
Total
0
Share