Un pic de adrenalină la Edenland Park

Edenland Park, Balotesti, Adventure Park, Parc de Aventura
Edenland Park, Balotesti, Adventure Park, Parc de Aventura

După Ferma de Animalelor, un nou nivel de experimentare îi așteaptă pe cei mici la Edenland Park Balotești, unde se vor descoperi pe sine și-și vor pune în practică aptitudinile. Parcul de aventură Edenland vine în întâmpinarea celor mici, dar și a celor mari, cu trasee prin copaci, o mică grădină zoologică, centru de echitație, teren de paintball, precum și căsuțe în copaci.

Cum ajungi la Edenland Park?

E undeva la ieșirea din Balotești, după ce treci de Hornbach și Therme pe Șoseaua București-Ploiești, faci dreapta pe Șoseaua Unirii și apoi stânga pe Strada Ion C. Brătianu. Odată ce ai făcut dreapta pe Șoseaua Unirii e simplu de urmat drumul, panouri publicitare cu locația regăsindu-se pe tot drumul până la parcul de aventură. Deși la intrarea în parc există o parcare mare, în zilele frumoase e neîncăpătoare.

Edenland Park, Balotesti, Adventure Park, Parc de Aventura

Nu știu să existe opțiuni de transport în comun în zonă, gen microbuz sau maxi-taxi, cel puțin nu dedicate parcului de aventură. Sunt doi operatori privați care fac curse zilnice București – Balotești, cu plecări din zona Muzeului CFR și de la Piața Presei Libere.

Ce poți face la Edenland Park?

În ultimii doi ani de zile, noi am fost de două ori la Edenland: o dată într-o toamnă, în jurul Haolinului, ca să-l citez pe S. (adică Halloween) și încă o dată într-o vară.

Edenland Park, Balotesti, Adventure Park, Parc de Aventura

Prima dată S. a încercat traseul prin copaci dedicat copiilor, iar a a doua oară i-a picat cu tronc locul de joacă la sol plus o tentativă de a se da pe tiroliană. Traseul încercat de S. e cel dedicat piticilor, ce se face cu asistența părinților și instructaj din partea personalului avizat. Tiroliana pe care a încercat-o el a fost cea pentru începători, ce necesita urcarea pe o platformă din jurul unui copac, la doi metri deasupra pământului.

Ce trebuie să știi e că fiecare activitate, da, inclusiv accesul în locul de joacă, se plătește separat, iar pentru traseele în copaci primești echipamentul necesar de protecție (hamuri de susținere).

Tarife activități Edenland Park

La momentul vizitei noastre, 3 ore de urcat prin traseele din copaci costa 35 de lei (de copil 4-9 ani), 45 lei pentru copiii intre 10-17 ani și 60 lei pentru adulți. Acestora li se adaugă tarife pentru ore suplimentare.

Edenland Park, Balotesti, Adventure Park, Parc de Aventura

Dacă cățăratul prin copaci nu este pentru tine, nu-i bai, te poți plimba prin pădure pe jos sau cu bicicleta închiriată, poți merge la paintball, airsoft sau tir cu arcul, poți opta pentru lecții de echitație. Copiii se pot bucura și aici de prezența animăluțelor, țarcurile acestora fiind suficient de spațioase încât acestea să se poată mișca în voie și să nu-ți dea impresia că sunt exploatate. Dacă vrei o comparație concretă, zoolandul ăsta e comparabil cu ceea ce vezi prin pădurile din Germania, precum Parcul Gosenheim în Mainz sau Parcul Dünnwald în Köln.

Alte modalități de petrecere a timpului liber în Edenland Park

Parcul este deservit de un centru de închiriat echipament, un snack bar și un restaurant. Prin parc sunt prezente o grămadă de foișoare ce pot fi închiriate pentru diverse evenimente, dar și căsuțe în copaci ce pot fi închiriate. Angajații parcului sunt omniprezenți, echipați corespunzător, și te pot ajuta la nevoie. Se deplasează rapid prin parc fie pe bicicletă, fie de Segway sau cu tractorașul.

Dacă Edenland ți se pare prea departe de oraș, ai ca alternativă parcul de aventură din Parcul Herăstrău, cel din spatele Grădinii Japoneze.

Edenland Park Balotești
Str. Cantonului nr. 12, Balotești, Ilfov
Telefon: (+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
E-mail: info@edenland.ro

Dacă mai știi alte locuri de distracție pentru cei mici în spații deschise/aer liber, lasă un comentariu cu recomandarea și impresiile tale.

Total
1
Shares
2 comments
  1. Subscriu! E minunat la Edenland, am primit cadou de ziua mea un voucher pentru 4 persoane si nu am regretat experienta! Daca iti place aventura si miscarea in naura, e reteta perfecta! Pe acelasi model e si Aventura Parc din Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Soluții de tehnologizare și digitalizare post-COVID-19 pentru afacerile de turism din România

Next Article

În curând, Bolt va lansa serviciul de închirieri trotinete electrice în București

Related Posts
Total
1
Share