Închiriere autocare pentru curse turistice și ocazionale în țară sau extern. Ofertă Carpatia Tour

inchirieri autocare
Ofertă închirieri autocare și microbuze de la Carpatia Tour

Deși nu avem semnale clare în ceea ce privește involuția pandemiei, economiile lumii intră în normal, lucru vizibil și în industria turistică: lumea a reînceput să călătorească fie în interes de afaceri, fie în interes personal, fie pe calea aerului, fie pe cale terestră, motiv pentru care firmele de transport au flotele auto gata de pus la treabă. Carpatia Tour nu face excepție de la regulă și oferă spre închiriere parcul său auto format din autocare, microbuze și autoturisme.

În continuare condiționate de respectarea regulilor de igienă pentru combaterea pandemiei, companiile organizatoare de evenimente, agențiile de turism, corporațiile ș.a.m.d. au nevoie de servicii de transport persoane pentru transportul spre și de la locul de desfășurare a evenimentelor (teambuilding-uri, training-uri, infotrip-uri, tabere școlare etc.).

CITEȘTE ȘI: Piața de tururi și experiențe din România devine din ce în ce mai dinamică

Indiferent că vorbim de grupuri mici, medii sau mari de persoane, oferta din piață vine în întâmpinarea tuturor nevoilor, firme specializate în transportul de persoane punând la dispoziție spre închiriere flote de autocare sau microbuze, pentru curse interne sau internaționale.

Servicii de transport persoane oferite de Carpatia Tour

Carpatia Tour este unul dintre transportatorii din piață care au reușit să se facă remarcați în ceea ce privește serviciile de transport persoane în regim turistic sau ocazional prin profesionalism și prețuri atractive.

Astfel, Carpatia Tour a câștigat încrederea multor parteneri cheie pentru care a organizat și derulat acțiuni de transport persoane și nu numai, atât la nivel național, cât și internațional. Printre acestea se numără Sesiunea OSCE în anul 2000, deplasări ale Statului Major General din Ministerul Apărării Naționale, Stagii de pregatire ale Centralei Nucleare Cernavoda, acțiuni ale Federației Române de Fotbal și ale unor cluburi sportive, transferuri pentru Școala Națională de Sănătate Publică, acțiuni ale Ministerului Afacerilor Externe (Summitul Francofoniei de la București din anul 2006, Sesiunea OSCE din anul 2007 și Summitul NATO de la București din anul 2008), acțiuni ale Băncii Comerciale Române în București și în țară.

Închiriere autocare și microbuze Carpatia Tour pentru transport persoane în regim turistic și transport de personal

Carpatia Tour oferă spre închiriere 6 autocare, 4 microbuze, 1 minibus și 6 autoturisme, oferta fiind deschisă atât pentru instituții publice, cât și pentru companii private.

În ceea ce privește parcul auto de autocare, Carpatia Tour oferă spre închiriere următoarele tipuri de autocare: Setra 516 HD (49 locuri), Setra 415 HD (49 locuri), Setra 315 HD (49 locuri), modele recunoscute în toată lumea pentru durabilitate și calitate, Mercedes-Benz Tourismo RHD-M (49 locuri), Mercedes-Benz Tourismo O 350 (59 locuri) și Mercedes-Benz Tourismo O 350 (44 locuri). Tariful per km este de 1.2 euro pentru cursele interne și 1.1 euro pentru cursele externe.

CITEȘTE ȘI: Wi-Fi în autocar, poate și în tren sau, de ce nu în avion sau în mașina personală

În situația în care cererea pentru servicii de transport este limitată la grupuri mai mici, Carpatia Tour oferă spre închiriere un minibus Irisbus de 35 de locuri la 1 euro/km intern și extern, un Mercedes-Benz Sprinter de 19 locuri, 0.80 euro/km/intern și 0.90 euro/km extern, două Mercedes Vito de 8 locuri și un Ford Tranzit de 8 locuri la 0.60 euro/km intern și 0.80 euro/km extern.

Pentru situații în care confortul pasagerilor este un criteriu de alegere critic departamentul de transport al Carpatia Tour pune la dispoziția celor interesați 2 limuzine Mercedes, Mercedes ML 4×4 și un Mercedes-Benz E-Classe de câte 4 locuri, la un tarif de 0.40 euro/km intern și 0.50 euro/km extern.

Transferuri aeroport operate de Carpatia Tour

Pentru evenimentele ce au loc în București Carpatia Tour poate asigura servicii de transfer la Aeroportul Internațional Henri Coandă, astfel:

  • pentru un tarif de 130 de euro per autocar și servicii de transfer de la Aeroportul Internațional Henri Coandă în București*, respectiv pentru un tarif de 125 de euro per autocar pentru un transfer București – Aeroportul Otopeni;
  • transferul la și de la aeroport* cu minibus-ul Irisbus pentru un tarif de 120 de euro, respectiv 125 euro;
  • transferul la și de la aeroport* cu Mercedes-Benz Sprinter pentru un tarif de 90 de euro, respectiv 115 euro;
  • transferul la și de la aeroport* cu Ford Tranzit sau Mercedes Vito pentru un tarif de 30 de euro;
  • transferul la și de la aeroport* cu autoturisme pentru un tarif de 25 de euro;
  • *Tarifele pentru transferurile de la aeroport nu includ taxa de aeroport;

CITEȘTE ȘI: Mai mult de jumătate dintre turiștii străini ce vizitează România călătoresc în interes de afaceri

Tururi 4×4 organizate de Carpatia Tour

Pentru programele de 4×4 Carpatia Tour folosește două mașini de teren: un Mercedes și un Puch.

Poți citi despre experiența noastră cu unul dintre programele 4×4 organizate de Carpatia Tour în articolele de mai jos:

Carpatia Tour administrează Resort Carpatia – Pensiunea Ciprian din Brădetu, Hotelul Plutitor Carpatia – Sf. Constantin din Sulina, un port privat și propria flotă de șalupe, bărci, vase de croazieră de 25 de locuri în Sulina.

Departament transport Carpatia Tour

Comenzi la: 021 312 65 66 | 0722 635 861 | 0721 933 997
Email: carpatia@carpatiatour.ro
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Rezervatia Valea Valsanului

Atracții turistice în Rezervația Valea Vâlsanului

Next Article
Incarcator de retea si acumulator extern Anker

Gadgeturi utile în vacanțe și ieșiri de weekend: acumulator extern și încărcător de rețea Anker

Related Posts
Total
0
Share