Rezervări la obiective turistice și experiențe prin Revolut Activități

Revolut Activități

Revolut, în parteneriat cu Viator, a lansat Revolut Activități, un marketplace ce îți permite să faci rezervări pentru tururi, atracții și experiențe direct în aplicația de mobil.

Așadar, după cazări, acum ai la dispoziție în aplicația Revolut și experiențe în UK și în toată Europa.

Tot ce trebuie să faci, după ce te asiguri că ai un card Revolut alimentat cu suficiente resurse, e să te îndrepți spre secțiunea Hub din aplicație, iar aici să te uiți după opțiunea de Activități în secțiunea Stil de viață. Dacă ai aplicația în limba engleză, uită-te după Experiences în secțiunea Life style.

Înregistrează-te în Revolut App!Deschide un cont gratuit Revolut

Accesează Hub-ul Revolut, mergi în secțiunea Stil de viață și aici identifică Activități

De aici nu îți rămâne decât să începi să cauți ce este de interes pentru tine, tururi ghidate sau activități în aer liber, aplicația sugerandu-ți doar câteva experiențe și destinații populare, precum Franța, Spania și UK.

Poți găsi de la transferuri aeroport, la tururi în Valldemossa sau în România, chiar și în cele mai puțin cunoscute destinații ale Europei, cum ar fi Astures sau Perast.

Cum rezervi un tur sau o experiență în Revolut Activități?

Imediat ce ai găsit un tur sau o activitatea care îți atrage atenția, nu îți rămâne decât să furnizezi informații despre data/perioada de interes pentru tine, despre componența grupului pentru care vrei să rezervi activitatea, despre ora de începere a turului, despre locul de preluare și alte preferințe și apoi să plătești via Revolut pentru tur/experiență. Practic, în maxim 6 pași simpli ți-ai planificat activitățile în destinație (vezi detalii pas cu pas în capturile de ecran de mai jos).

În funcție de tipul de card Revolut pe care îl deții, poți primi cashback instant, astfel: 3% cashback pentru cardurile Standard și Plus, 5% cashback pentru cardurile Premium și 10% cashback pentru cardurile Metal și Ultra.

Dacă te răzgândești cu până la 24h înaintea experienței, poți anula și recupera banii, fără penalizări. Dacă anulezi cu mai puțin de 24h înaintea experienței, vei fi penalizat sau vei pierde toți banii.

Evident, dacă vrei să fii on the safe side, nu îți rămâne decât să faci un upgrade la planul Ultra, care îți pune la dispoziție o asigurare de tip Cancellation for Any Reason, similar cu cea pe care o oferă și Vola.ro. În planul Revolut Ultra vei fi asigurat atât pentru zboruri, trenuri (servicii Revolut indisponibile în România), cazări sau evenimente, într-o limită anuală de 5000 de lire.

CITEȘTE ȘI: Asigurarea de călătorie: asigurarea medicală, STORNO, asigurarea împotriva insolvenței

Tu ce alte servicii Revolut folosești? Lasă în comentarii experiența ta cu planurile Revolut și serviciile specifice de travel care îți sunt facilitate de acestea. Dacă nu ai încă card, e foarte simplu să îl comanzi.

Înregistrează-te în Revolut App!Deschide un cont gratuit Revolut

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

#ExperienceRomania: Unde te răsfeți culinar în Brașov

Next Article
Water Park Otopeni

Simte vara la Water Park Otopeni

Related Posts
Total
0
Share