Bilete de călătorie pe cursele interurbane în aplicația 24pay

Parteneriat Bileteria si 24pay

Recent, aplicația 24pay a adăugat în portofoliul de servicii cu plata online achiziția de bilete de călătorie pe cursele de autocar interurbane, inter și intrajudețene, precum si pe cursele internaționale.

Procesul de achiziție este simplu, aplicația 24pay a integrat într-un ecran dedicat interfața aplicației online Bileteria, iar de aici poți face achiziția în 4 pași: selecția destinației și a punctului de îmbarcare, alegerea cursei de interes, furnizarea datelor despre călători și plata.

Spre deosebire de achiziția de bilete de tren, nu ai nevoie de cont de utilizator în aplicația Bileteria, iar plata se face de pe cardul salvat în aplicația 24pay.

Obișnuiesc românii să cumpere online bilete autocar pe cursele interurbane?

Într-un studiu realizat în 2019 pentru FlixBus de compania de cercetare MKOR Consulting, pe un eșantion de 1064 de respondenți, datele colectate arătau că 80% dintre românii care obișnuiesc să călătorească pe distanțe lungi în România preferă să meargă cu autocarul, și doar 20% preferă să achiziționeze biletele de autocar online.

Nu știu cum a evoluat piața de transport după pandemie, dar tind să cred că în preferințele românilor în ceea ce privește metoda de achiziție nu s-au schimbat foarte mult. Rămâne să urmărim eventualele declarații ce pot veni din partea celor 2 parteneri pentru a vedea cum s-au schimbat lucrurile între timp.

Pe lângă achiziția de bilete călătorie pe cursele de autocar, din aplicația 24pay mai poți achiziționa bilete de tren sau bilete de avion sau bilete de calatorie pe cursele de transport în comun din peste 20 de orașe din România.

Info Bileteria și 24pay

Bileteria este o soluție de ticketing axată pe vânzarea de bilete autocar pe curse interne și internaționale și transferuri la și de la aeroport. Face parte din același ecosistem informatic alături de Autogări, sursă de informare pentru cei interesați de mersul autobuzelor, și soluția de managementul transporturilor RezMax.

Aplicația 24pay este o soluție de plată digitală, dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România, operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin magazine fizice din România. Poate fi folosită pe dispozitive cu sisteme de operare Android, iOS sau Huawei. În 2023, aplicația a facilitat peste 13 milioane de plăți pentru biletele pentru transport în comun sau tren, parcări, facturi, reîncărcări electronice, servicii de divertisment sau asigurări RCA sau rovinietă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Lagoon Park Bucuresti

Lagoon Park, un pic de litoral în nord de București

Related Posts
Total
0
Share